Annonce
Kultur

Første navn på plakaten: Dansk superband er klar til Northside 2021

Kashmir spiller på Northside i 2021. Foto: Martin Sylvest Andersen/Scanpix
Rocklegenderne i Kashmir bliver første navn på plakaten til Northside 2021. Også datoerne til næste års festival er bekræftet til at være 3.–5. juni, hvor den nye plads i Eskelunden for første gang skal danne rammen for den stemning og musik, som Northside står for.
Annonce

AARHUS: Der kommer også en tid efter corona-epidemien, der har lagt koncert- og festivaldanmark øde. Således er planlægningen af næste års Northside allerede godt i gang og fredag offentliggjorde den århusianske rockfestival første navn i 2021. Og det er en glad festival-chef, der kan fortælle, at det er lykkedes at overtale Kashmir til at give koncert på festivalen.

Kashmir havde udset 2020 til at være gruppens comeback-år og skulle helt ekstraordinært være gået på scenen Northside med den første festivalkoncert i fem år.

- Vi er virkelig glade for, at de er klar på at udskyde denne særlige begivenhed til 2021, for det er noget, vores gæster i den grad har set meget frem til. Koncerten bliver i øvrigt en af kun to festivalkoncerter i hele 2021, så det er ganske specielt og eksklusivt, fortæller festivalchef Brian Nielsen.

Northside 2021

Northside 2021 finder sted i Eskelunden ved Aarhus 3.-5. juni 2021.

Billetter kan købes på Northside.dk fra 24. april klokken 10.00 til 6. juni klokken 23.59.

Annonce

Billetsalg åbnet

Et af Northsides vigtigste budskaber i forbindelse med aflysningen af dette års festival har været, at gæsterne opfordres til at beholde deres billet, som automatisk gælder til næste års festival, og de positive tilkendegivelser og ønsker om at støtte Northside 2021 er strømmet ind og med annonceringen af Kashmir vil endnu flere formentlig vælge at beholde billetten til næste år.

- Hvis man skal finde en positiv sprække i alt det her, så må det være overvældelsen over den støtte og opbakning, vi har mødt, siden aflysningen blev offentliggjort. Det er en kæmpe motivation for os, når vi skal se fremad og planlægge næste års festival. Derfor efterkommer vi også de mange ønsker fra publikum om at kunne støtte festivalen, forklarer Brian Nielsen.

Northside åbner derfor helt ekstraordinært for salget af et begrænset antal billetter til festivalen i 2021.

- Vel at mærke til de priser, som billetterne kostede i år, siger festivalchefen.

Billetsalget slutter lørdag 6. juni – weekenden, Northside skulle have fundet sted.

Annonce

Velkommen til Eskelunden

Med aflysningen af 2020-udgaven nåede arrangører og publikum ikke at få sagt farvel til vores festivalplads i Ådalen.

- Til gengæld har vi fået lidt ekstra tid til at gøre os ekstra umage, når vi i 2021 skal byde Northside publikummet velkommen til Eskelunden og til en ny, stor, flot og meget anderledes festivalplads, og det glæder vi os enormt meget til, lover Brian Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

45-årig mand anholdt efter at have generet helikopter med en laserpen flere gange ved Aarhus Universitetshospital

Aarhus

Lokal hjælpepakke fra Salling og kommunen: Stort millionbeløb på vej til sport og fritid

Annonce