Annonce
Kultur

Første navne klar til Wall of Sound: Festivalen har slået sit navn fast, siger booker

Saveus bliver et af hovednavnene på 2020-udgaven af Wall of Sound. Arkivfoto: Timo Battefeld
Det begynder at ligne noget med den tredje udgave af musikfestival på Fængslet, lyder det fra Horsens & Friends, der er lykkedes med at hente populære navne ind til næste års koncerter.
Annonce

Horsens: De første navne til Wall of Sound 2020 er klar.

Horsens & Friends, der er en af fire arrangører, kan mandag afsløre foreløbig fire navne til den tredje udgave af musik- og kulturfestivalen på Fængslet. Og de er: Saveus, Hans Philip, Barselona og Clara.

- I 2020 går Wall of Sound ind i sit tredje leveår, og allerede nu er vi klar med de første kunstnere, lyder det i en pressemeddelelse fra Horsens & Friends.

- Højenergiske Saveus med Martin Hedegaard i spidsen bliver et af næste års festivals hovednavne. Derudover kan man glæde sig til at opleve Hans Philip, som tidligere var den ene halvdel af Ukendt Kunstner. Hans Philip begejstrede både anmeldere og publikum med sine første solokoncerter i sommer og med nyt materiale på vej til foråret bliver det fantastisk at få besøg af den meget talentfulde musiker, lyder det videre fra arrangøren.

Barselona er blandt de første fire navne, der nu kan afsløres til Wall of Sound-programmet i 2020. PR-foto
Annonce

- Vi er meget stolte

Derudover kan man opleve kometbandet Barselona samt det nye danske pop-stjerneskud Clara. Og så er der selvfølgelig mange flere navne på vej senere, fortæller Horsens & Friends. Det er en glad og ikke mindst stolt bookingansvarlig fra en af de andre arrangører, Kulisselageret, spillestedsleder Jeppe Vind, der om de første fire navne siger:

- Vi er meget stolte, og vi kan allerede nu fornemme, at festivalen har et godt navn i musikbranchen. Kunstnerne er interesserede i at komme og optræde på Wall of Sound, og at vi så oven i købet lykkes med at præsentere nogle af de navne, som vores publikum efterspørger allermest er jo fantastisk.

Festivalen er fredag-lørdag 4.-5. september. Billetsalget åbner torsdag 5. december kl. 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Ældre kræver handling: Aarhus Kommunes eget tilsyn fandt ikke de alvorlige svigt på tre plejehjem

Aarhus

Med hovedet under armen ...

Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Aarhus For abonnenter

Ny kulegravning af plejehjem i Aarhus: Fællestræk i sager om plejesvigt skal undersøges

Aarhus

Vinduespudser jagtet tilbage til bilen og truet: Var uheldig at spilde vand gennem et åbent vindue

Annonce