Annonce
Livsstil

Første restaurant på Frederiks Plads: Kinesisk familierestaurant på vej

Sheng Zheng og Feng Chen er et erfarent restauratørpar med tidligere en restaurant i Ringkøbing og nu en i Odder, hvor de bor. Snart vil de prøve kræfter med Frederiks Plads i Aarhus. Foto: Michael Svenningsen

Medio februar får nye beboere på Frederiks Plads byggeriets første restaurant.

Annonce

AARHUS: Det står knap færdigt, men de første beboere er allerede flyttet ind i det nye byggeri Frederiks Plads mellem Jægergårdsgade og Værkmestergade.

De gulstenede etageejendomme med 150 boliger skal være med til at binde Sydhavnen og Midtbyen sammen, men så langt behøver beboerne dog snart ikke bevæge sig for få noget at spise.

Midt i februar åbner byggeriets første restaurant i Frederiks Plads nummer otte, en kinesisk en af slagsen med navnet Ny Asien.

Bag Ny Asien står ægteparret Sheng Zheng, 36 år, og Feng Chen, 32 år, som i forvejen driver restaurant Kwok i Odder, hvor parret også bor med deres tre børn.

- Vi har kigget efter lokaler i Aarhus, fordi kinesiske restauranter her næsten kun ligger uden for byen. Vi åbner her, fordi vi tror, det er et godt sted, som kan tiltrække mange børnefamilier og andre folk fra området, siger Feng Chen.

Ny Asien bliver en familierestaurant med buffet med blandt anden mongolian barbecue og sushi. Der bliver plads til 110 gæster indenfor og 60 udenfor.

Restauranten forventer at slå dørene op første gang mandag 11. februar og derefter at holde åbent alle ugens dage til frokost og aften.

Ny Asien

Frederiks Plads 8, 8000 Aarhus C.

Plads til 110 inde/60 ude.

Familierestaurant med buffet.

Åbner 11. februar.

læs mere på nyasien8000.dk

Ny Asien bliver en familirestaurant med buffet. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Positiv eller negativ: Alt for mange borgere forstår ikke forskellen på corona-svar

Aarhus For abonnenter

Afgående letbaneformand er ikke overbevist om, at mere letbane er det rigtige for Aarhus

Annonce