Annonce
Sport

Første ventede golfturnering i USA med tilskuere er aflyst

Usa Today Uspw/Ritzau Scanpix
John Deere Classic i juli er aflyst. Den skulle have været den første siden coronanedlukning med tilskuere.
Annonce

Golfturneringen John Deere Classic i juli er aflyst. Det oplyser US PGA Tour torsdag.

Det var ventet, at turneringen planlagt til 9. til 12. juli i delstaten Illinois ville være den første, hvor tilskuere fik adgang, siden virusudbruddet begyndte.

Illinois har som led i delstatens restriktioner for at bekæmpe virusudbruddet indført forbud mod forsamlinger på over 50 personer, og det ventes ikke at blive ophævet, inden turneringen skulle spilles.

PGA-sæsonen, som blev suspenderet i marts, ventes fortsat at blive genoptaget i juni med Charles Schwab Challenge i Fort Worth, Texas, som den første. Derefter følger yderligere to turneringer. Alle tre skal spilles uden tilskuere.

Med aflysningen af John Deere Classic ser Memorial Tournament fra 16. til 19. juli i delstaten Ohio ud til at blive den første turnering, hvor tilskuere får adgang.

På den anden side af Atlanterhavet genstartes European Tour den 22. juli med British Masters. Det meddelte European Tour på sin hjemmeside torsdag.

Turneringen i omegnen af Newcastle bliver en del af seks turneringer i træk i Storbritannien, så man undgår at skulle flytte spillerne over for mange landegrænser med indrejserestriktioner.

Alle turneringer afvikles uden tilskuere og under hensyntagen til protokoller for sundhedsmæssig forsvarlig afvikling, fastslår European Tour.

/ritzau/AFP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Bandekonflikt ulmer igen i Aarhus: 23-årig sigtet efter bandeparagraf

USA

Indsættelsesceremonien er slut: Joe Biden tweeter for første gang som præsident

Aarhus For abonnenter

Pukkelbump får skældud: Men i virkeligheden elsker mange dem

Annonce