Annonce
Erhverv

Falck i Region Midtjylland får ny direktør

- Jeg glæder mig til at komme i gang hos Falck, som både har en imponerende historie, men også er i rivende udvikling både som forretning og i forhold til innovation af sundhedsydelserne, siger Dennis Abildgaard Jørgensen. PR-foto

MIDTJYLLAND: Falck har fundet en ny regionsdirektør til ambulanceforretningen i Region Midtjylland.

Det bliver Dennis Abildgaard Jørgensen, der senest kommer fra servicevirksomheden Coor i Aarhus, hvor han har været både udviklingschef, kontraktchef og driftschef.

- Vi har ledt efter én, der kunne bevare vores høje service over for patienter og kunder, øge vores kommercielle mindset og have et skarpt øje på kontrakter. Det har vi fået med Dennis Abildgaard, siger Jørgen Mieritz, direktør for Falck Ambulance i Danmark, i en pressemeddelelse.

Dennis Abildgaard Jørgensen har en baggrund fra Handelshøjskolen, Aarhus Universitet og har arbejdet i revisionsvirksomheden Deloitte inden sine 11 år hos Coor. Han ser frem til de kommende udfordringer, der ikke mindst byder på det kommende ambulanceudbud i Region Midtjylland.

- Jeg har arbejdet med store kontrakter med både offentlige og private organisationer igennem mange år, og den erfaring kan jeg tage med til Falck, siger Dennis Abildgaard Jørgensen, der tiltræder i sin nye stilling 1. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Personlige stridigheder årsag til uro i Aarhus V: Flere aftener med ballade og knivstikkeri

Leder For abonnenter

Cigaretpriser: Forhåbentlig er prisstigning et stærkere våben end skrækbilleder

En kulsort rygerlunge. Rådne tænder. Eller en person, der hoster blod op. Det er billeder, som siden starten af 2012 har prydet cigaretpakker, og som altså i mere end syv år har skullet få folk til at holde op med at ryge, for - som billederne så tydeligt viser - det er nemlig dødsensfarligt. Men der er ikke kommet færre rygere de senere år. Og desværre er endnu flere unge begyndt at ryge. Faktum må altså være, at folk er fuldstændig ligeglade med skrækbilleder og skræmmekampagner; de ryger, hvis de har lyst til at ryge. Og faktum er altså også, at folk selv må bestemme, om de vil ryge eller ej. Om ganske få måneder bliver det dyrere at være ryger i Danmark. Fra 1. april 2020 stiger en pakke cigaretter til 55 kroner, og fra 1. januar 2022 stiger den igen til 60 kroner. Det er en del af finansloven, hvor det er blevet politisk bestemt. Men hvorfor ikke endnu dyrere, når nu det er så usundt at ryge? Det simple og hurtige svar er, at rygerne også er vælgere, og ikke ret mange - hvis nogen - politikere ønsker at blive for meget uvenner med vælgerne. Derfor en mindre prisstigning, så de rygende vælgere kun bliver lidt sure og måske glemmer det igen efter et stykke tid. En mindre prisstigning er bedre end ingen prisstigning, når det skal ses med sundhedsbriller på. Og en mindre prisstigning er et skridt på vejen mod færre rygere, og selv om skridtet ikke umiddelbart ser særligt stort ud, så er det trods alt et skridt i den rigtige retning. Næste skridt tages i 2022, hvor prisen stiger til 60 kroner for en pakke cigaretter. Om det så er nok til at skræmme de unge rygere væk vides ikke, det må tiden vise. For det er primært de unge og de kommende rygere, der skal skræmmes fra at ryge. For de ældre rygere - og dem, der har råd - betyder så lille en prisstigning formentlig ikke noget. De ryger, fordi de har lyst, og fordi, de har råd til det. Men vi skal - igen med sundhedsbrillerne på - have stoppet de yngre rygere, så de ikke bliver en del af den statistik fra Sundhedsstyrelsen, der fortæller os, at der årligt dør 13.600, hvor rygning kan angives som årsag. Skrækbilleder og skræmmekampagner virker ikke, men forhåbentlig kan en prisstigning vise sig mere effektiv.

Aarhus

Så skete det igen: Kvinde snydt af falsk bank-sms

Annonce