Annonce
Aarhus

Falcon Invest går på børsen

Afdelingerne i Kapitalforeningen Falcon Invest er startet som individuelle investeringsselskaber, stiftet af (fra venstre) Rasmus Sommerskov, René Engell ogThomas Knudsen. Pressefoto

Aarhusianske Falcon Invest er, som de eneste i Danmark, specialister i den såkaldte momentumfaktor.

Aarhus: Det er oppe i tiden, at man skal investere "passivt" og via såkaldte ETF'er, som blandt andet Danske Banks June-produkt tilbyder. Det giver god mening.

Man kan dog også investere efter akademisk anerkendte investeringsfaktorer - blandt andet momentumfaktoren, som stifterne bag aarhusianske Falcon Invest har gjort sig til specialister i og skabt ekstraordinært gode resultater med, især ved investering i danske aktier. Nu går de på børsen.

259 procent i afkast på fem og et halvt år lyder næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok.

Aarhusianske Falcon Invest er, som de eneste i Danmark, specialister i den såkaldte momentumfaktor, der i de senere år har opnået stor opmærksomhed og anerkendelse i akademiske kredse. Siden 3. februar 2012 har de investeret med momentumfaktoren og børsnoterer nu deres investeringsselskaber på Fondsbørsen i København for at nå endnu bredere ud med deres investeringsstrategier, hvor i sær deres investeringer i danske aktier har skabt ekstraordinært gode afkast til investorerne og markant outperformet det danske Nasdaq OMX C20/C25 aktieindeks.

Selskaberne børsnoteres som Kapitalforeningen Falcon Invest med tre afdelinger, Falcon C25 Momentum, Falcon Europe Momentum, Falcon Flex Momentum. Frem til 1. september kan investorer tegne aktier i afdelingerne, som har første handelsdag på Fondsbørsen i København den 7. september 2017.

Bestyrelsesformand er Jes Damsted, tidligere direktør i BRFkredit og i dag formand for bestyrelsen i blandt andet Investeringsforeningen Carnegie Wealth Management.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Påkørt betjent opereret i hjernen: Han er stadig i livskritisk tilstand

Aarhus

Far og bror til sigtet i sag om påkørt betjent: Vi fik overtalt Mohamad til at melde sig

Annonce