Annonce
AGF

Falsk AGF-konto lukker ned på Twitter

Sådan ser den falske profil ud på Twitter. Ved første øjekast ligner den fuldstændig AGFs, men antallet af følgere og en parentes i sidste linje fremhæver, at det ikke er den. Foto: Screenshot
Falsk profil for Superligaklubben AGF valgte selv at lukke kontoen ned onsdag eftermiddag.

AARHUS: AGF skal ikke længere bekymre sig om en falsk konto på det sociale medie, Twitter. Få timer efter stiftens historie om, at Superligaklubben havde anmeldt en falsk konto, der havde plagieret navn, logo og billeder til Twitter, valgte kontoen selv at lukke ned og skifte navn til 'Engang AGF'.

- Nogen må gerne sende til Søren og AGF. Vi stopper nu. Vi har hygget os men på jeres bekostning og vil ikke gøre mere harme nu, for det er tydeligvis træls for jer, skriver brugeren i et tweet.

Den falske AGF-profil blev oprettet sidste år og havde i løbet af det seneste år tweetet en række beskeder, der godt kunne forveksles med officielle meldinger fra klubben, fordi kontoen ved første øjekast lignede AGF's på en prik.

Annonce

Senest ved en udmelding om den europæiske Super League.

Rent plagiat

AGFs kommunikationschef Søren Højlund Carlsen fortalte, at klubben var blevet gjort opmærksom på profilens eksistens lige efter vinterferien og to gange havde rettet henvendelse til Twitter for at få den fjernet.

- Vi tager naturligvis stor afstand fra den slags og har anmeldt kontoen til Twitter for at få den fjernet. Hvis du kunne se, at der var tale om spøg og skæmt, var det noget andet, men her er der jo tale om et decideret plagiat af vores navn, logo og billeder, sagde kommunikationschefen, som i samme ombæring fortalte, at AGF forsøgte at få verificeret deres egen konto ved Twitter, så de kunne koble en blå 'Varified' mærkat til deres twitter-profil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF ændrer i historiebøgerne: - Det er respektløst over for tidligere spillere

Aarhus For abonnenter

Vi skal gøre op med tøjspild: Klædeskabet er fuldt af klimasyndere

Annonce