Annonce
Skanderborg Håndbold

Familiær duel i Fælledhallen: Vinder junior-Væver for første gang over senior?

Da Torben Væver så sin søn brændte i sidste sekund mod Skanderborg i sidste sæson, kaldte han det for "det værste, han nogensinde havde prøvet." Arkivfoto: Ole Nielsen.
Andreas Væver har endnu ikke prøvet at vinde over sit barndomshold siden skiftet til Kolding.
Annonce

HÅNDBOLD: Skanderborgs sportschef og altmuligmand Torben Væver er en stor og vigtig del af Skanderborg Håndbold, men han har også mere end én relation til mandagens modstander fra KIF Kolding.

Den tidligere håndboldmagtfaktor fra Trekantområdet har nemlig Torben Vævers søn, Andreas, på holdet, hvor han i denne sæson har scoret 20 mål i åbent spil og yderligere 10 på straffekast.

Og ydermere er Torben Væver faktisk fra Kolding. Så både far og søn har æren på spil i Fælledhallen. Andreas Væver er dog en rigtig Mr. Skanderborg og var den første, der nåede at spille 200 kampe for klubben.

Siden skiftet til Kolding har Andreas Væver dog ikke haft held til at sænke sit gamle hold. I denne sæsons første møde mellem de to hold var han skadet og ikke med i truppen. Og da de to hold mødtes i sidste sæson blev det henholdsvis til en Skanderborg-sejr og et kryds.

Selvsamme Væver kunne dog have ændret det uafgjorte resultat på egen hånd. Det var tilbage i september måned sidste år, hvor de to hold spillede 26-26 i Sydbank Arena. Kolding var foran med tre mål med tre minutter igen, men blev hentet. Alligevel fik Andreas Væver en stor chance med to sekunder igen, men den blev pillet af Kristoffer Laursen.

Kampen starter klokken 18.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Yemen - et enkelt valg

Debat

Zoo som p-plads

Aarhus For abonnenter

Analyse: Socialdemokraterne i Aarhus ved godt, at de er bagud på point

Aarhus

Efter ny corona-stramning: Alle århusianske gymnasier udskyder skolestart i 14 dage

Annonce