Annonce
Navne

Familien skriver mindeord over dræbt kvinde: Et sidste farvel til en klog, kærlig og livsglad kvinde

43-årige Freyja Egilsdóttir Mogensen, Malling, blev dræbt i sit hjem 2. februar 2021. Privatfoto

MINDEORD: Familien til 43-årige Freyja Egilsdóttir Mogensen, Malling, der blev dræbt i sit hjem 2. februar 2021, har skrevet følgende mindeord over den afdøde:

I denne her vanskelige tid er det godt at føle varme og omsorg fra familie, venner og lokalsamfundet i Malling. Fra hjertet siger vi tak til alle de mennesker, der tænker på os og giver os styrke.

Freyja blev født i 1977, hvor hun og hendes familie boede på landet, men da hun var seks måneder gammel, flyttede de til Selfoss, hvor hun havde sine opvækst. Freyja var et meget sødt og elsket barn, der var en stor kilde til glæde.

Annonce

Efter endt skolegang begyndte hun at tænke på at udforske verden, fordi hun var videbegærlig og længtes efter at udvide sin horisont. Som knap syttenårig rejste hun til Østrig som udvekslingsstuderende i et år, hvor hun boede hos en kærlig familie, som hun fastholdt kontakten med. Et par år senere, efter gymnasiet, rejste hun alene til Frankrig for at studere. Her var hun, som alle andre steder hun opholdt sig, altid vellidt og populær.

Freyja var en klog pige, som havde let ved at lære og talte fem sprog. På vej hjem fra Frankrig besøgte hun sin familie i Østrig og hendes to søstre, der boede i Danmark. Danmark fascinerede Freyja, og hun besluttede at bosætte sig i Danmark i et stykke tid, hvilket viste sig at være resten af hendes liv.

I Aarhus studerede hun lingvistik på Aarhus Universitet, men efterfølgende var der for få jobmuligheder at finde, men det slog ikke Freyja ud. Freyja gik efterfølgende med stor passion i gang med sosu-uddannelsen, hvor hun især nød at arbejde med mennesker.

Vores livsglade Freyja, der ønskede alle det godt og havde stor empati for andre, var meget hjælpsom og forsøgte altid at opmuntre dem omkring hende. Hun var en stor musikelsker og nød at bevæge sig til musik, hun elskede farver og malede opløftende billeder til stor glæde for sine nærmeste.

Der var noget, Freyja ønskede mere end noget andet i verden, nemlig at få sin egen familie, og derfor var hun ovenud lykkelig for sine tre børn Alex, Lukas og Emma. Det var en stor sorg for hende, at hun mistede Emmas tvillingesøster i fødslen.

I vinteren 2021 blev Freyja pludselig taget fra os, og tilbage sidder hendes to små børn, en stedsøn, hendes gamle mor, tre søstre og en stor familie i sorg, savn og fortvivlelse. Hun efterlader et hul, som aldrig kan blive udfyldt.

Freyja, vores mor, søster, datter, familie, veninde og kollega, du vil for evigt være savnet og altid bo i vores hjerter. Vi elsker dig.

Freyja blev i stilhed bisat 3. marts 2021.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Guide til Michelin-kokkenes favoritspisesteder i Aarhus: Her tager vi hen i vores fritid

Danmark

Fredagens coronatal: Færre smittede - flere indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Kommentar: Top seks er fortsat inden for det muliges rige for AGF, men status quo efter 1-1 mod Silkeborg har ikke ligefrem gjort sagen nemmere at løse

Aarhus For abonnenter

Frustrationer står i flammer: Ulovlig strejke og trussel om masse-opsigelser på hospitalet i Skejby

Debat

Ironi kan forekomme: Vores millionby savner da et højhus ved Møllestien?

Debat For abonnenter

Stiften mener: Sygeplejerskerne har fat i den lange ende

DGI til foreninger med coronatvivl: Hold gang i idrætten

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Tre AGFere spillede over par mod Silkeborg - to leverede en decideret ringe indsats

Navne

Nu fylder saxkongen 80 år: Han lærte at læse noder og at komme til tiden

Alarm 112

Voldsomt uheld i Aarhus: Bilist ramt af bus

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

AGF

Det var da i grunden en kamp, AGF skulle have vundet, men som de reelt ikke fortjente at vinde

Aarhus For abonnenter

Bor I her? Mette og Philip har lavet interiørbutik i en lejlighed

AGF

AGF-målmand var ved at eksplodere: - De løb jo bare rundt om os

Annonce