Annoncørbetalt indhold

Familietur til Randers

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mulighederne for fantastiske oplevelser og seværdigheder i Randers er mange, hvilket kan gøre det svært at finde den helt rigtige aktivitet tilpasset til hele familien. Planlægger du at tage familien under armen til en tur til Randers, og mangler du inspiration til at sikre den helt rigtige underholdning for familiens store og små, så læs med i denne artikel. 


Annonce

Mød de tropiske dyr

Står dagen i dyrenes tegn, så kan du og familien gå på opdagelse i det tropiske dyreunivers i Randers Regnskov, hvor I kan finde alverdens dyr fra verdens regnskove. Træd ind i Afrikakuplen og bliv mødt af de farverige fugle, inden du spærrer øjnene op for at kaste blikket på verdens mindste antilope. Du kan også blive mødt af verdens største øgle på hele 3 meter, når du træder indenfor i Asienkuplen. Går du på stierne i Sydamerikakuplen, skal du holde på hat og briller, når du på nært hold kan møde de energiske små aber. Finder du vejen til slangetemplet, så kan du på første række blive vidne til verdens største slange der måler hele 10 meter. Regnskovens tropiske univers holder åbent for jer alle ugens dage fra kl. 10-15 i hverdagen og kl. 10-16 i weekenden, så tag familiens dyreelskere med og oplev dyrene på tæt hold.


Rundtur i det henrivende Elvis-univers

Gemmer der sig en Elvis fan i familien, så er Memphis Mansion klart et besøg værd for jer. I bliver budt velkommen ind i en verden der hylder kongen af rock’n’roll, som rummer en af de 10 største Elvis samlinger i verden. På museet er der mulighed for at gennemgå Elvis’ livshistorie og undersøge hans private samling af plader på egen hånd, men museet tilbyder også en rundvisning på museet, og så er I sikret den gode historie. Udover museet huser Memphis Mansion også en shop, hvor du kan gøre selv den største Elvis fan glad med en souvenir. Melder sulten sig under besøget, er der også rig mulighed for at fylde maven med lækker mad i dineren, hvis menukort er stærkt inspireret af maden i USA's sydstater. Memphis Mansion holder åbent alle ugens dage fra kl. 10, og henholdsvis museet og dineren holder åbent til kl. 20 mandag, onsdag og søndag og til kl. 21 de resterende dage i ugen. Shoppen har en daglig åbningstid fra kl. 10-18.


Shoppemuligheder 

Trænger dankortet derimod til at blive brugt på nyt tøj, kan I gå en tur gennem Randers gågade, der med sin atmosfære indbyder til hyggelige stunder. Planlægger I shoppeturen om lørdagen, undgår I at undvige for bilerne på vejene, da Randers kommune afholder bilfri lørdag i gågaden. Trænger familien derimod til en indendørs oplevelse, hvor jakkerne kan pakkes væk i bilen på parkeringspladsen, kan turen gå til Randers Storcenter, som byder på mange muligheder. Udover fantastiske shoppe- og cafémuligheder rummer storcenteret også aktiviteter for hele familien. Slip børnene løs i centerets nye legeplads, der indbyder til elektroniske lege med interaktive spil på de opstillede tablets. Spillene udskiftes hver anden uge og rummer spil som Gurli Gris og Running Santa. Planlægger I besøget om lørdagen, kan I i tidsrummet mellem kl. 11-13 møde Randersaurus til et billede eller en DINOdans. I julemånederne kan familien samles om den spektakulære nissehue-jagt, eller I kan møde julemanden hver lørdag og søndag mellem kl. 10-13.

Kan du og familien ikke få nok oplevelser sammen, kan du med fordel undersøge flere muligheder for oplevelser i Randers, for at gøre turen mindeværdig for hele familien.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.