Annonce
112

Fandt stjålne biler i garage efter tip: 39-årig mand sigtet for forbrugstyveri

Efter lidt diskussion mellem de to mænd indvilligede den 39-årige til sidst i at åbne garageporten, så betjentene kunne kigge ind. Foto: Katrine Becher Damkjær/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
En patrulje kørte mandag eftermiddag til Kolind for at lede efter en stjålen bil - men fandt to.
Annonce

SYDDJURS: Mandag eftermiddag kl. 15.39 blev en patrulje fra Østjyllands Politi sendt til en adresse i Kolind, hvor en efterlyst bil skulle befinde sig.

På vej til stedet fik patruljen at vide, at de to personer, der befandt sig på adressen, havde sat sig ind i en anden bil og var på vej væk fra stedet.

Patruljen spottede bilen på Ebdrupvej og fik den standset. Bag rattet sad en 32-årig mand og på passagersædet sad en 39-årig mand.

Begge mænd blev bedt om at følge med hen til den garage, hvor den efterlyste bil efter sigende skulle befinde sig.

Efter lidt diskussion mellem de to mænd indvilligede den 39-årige til sidst i at åbne garageporten, så betjentene kunne kigge ind. Inde i garagen stod den efterlyste bil, der havde fået påsat stjålne nummerplader samt en anden bil, der også var meldt stjålet.

Den 39-årige mand blev anholdt og er foreløbigt sigtet for to tilfælde af brugstyveri, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce