Annonce
forside

Far og søn mishandlede og voldtog 22-årig mand

En 54-årig mand og hans 29-årige søn er i Vestre Landsret i Aarhus blevet idømt hver fem års fængsel for grov vold og voldtægt mod en 22-årig mand, der havde et forhold til den 54-åriges datter. Arkivfoto.

Der var tilsyneladende tale om æresrelateret vold, da en mand i to timer blev mishandlet i værksted i Tilst.

Annonce

Gennem to timer blev en 22-årig mand i februar 2015 mishandlet og voldtaget i et værksted i Tilst ved Aarhus.

Årsagen var tilsyneladende, at han havde et forhold til naboens datter i Gellerup, og at de ville forloves.

Onsdag har Vestre Landsret idømt pigens far og bror hver fem års fængsel for grov vold og voldtægt. Det oplyser anklagemyndigheden på Twitter.

Det er en voldsom skærpelse af afgørelsen fra byretten, hvor faren blev frifundet og sønnen idømt halvandet års fængsel for grov vold.

Ifølge den 22-årige fortalte han omkring den 10. februar om forholdet til pigen til hendes bror. De aftalte, at de skulle mødes med faren 16. februar.

Her blev han bedt om at stige ind i en bil, hvorefter en ukendt person sprøjtede peberspray i ansigtet på ham. Bilen kørte til et værksted i Tilst, hvor faren og to timers mareridt ventede den 22-årige.

Offeret blev truet med pistol, klædt af og bagbundet med strips. Flere gange slog de ham med pistolen, ligesom de satte den for hans tinding og trykkede af.

Undervejs blev han voldtaget flere gange og fik hældt benzin ud over sig med truslen om at blive brændt af, har han forklaret.

Da mishandlingen var overstået, blev offeret kørt til Orøvænget i Tilst og smidt ud af bilen.

Fra Orøvænget blev der klokken 23.19 ringet til alarmcentralen om, at den 22-årige var dukket op - bagbundet og med tydelige skader efter vold.

Den nu 54-årige far og 29-årige bror har nægtet sig skyldige.

Faren har tidligere forklaret, at hans datter ville forloves med naboens søn. Det brød faren sig ikke om, da naboens søn ifølge ham var kriminel, men han nægtede ethvert kendskab til mishandlingen i værkstedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ny festivalplads spirer frem i Aarhus

Danmark

Sæt fuld fart på bilforhandlingerne

AGF

Nicolai Poulsen: Viktor Fischer er en lille pige

Aarhus United

Aarhus United tænder advarselslamperne: Lukker, hvis de ikke finder to millioner

Annonce