Annonce
Aarhus

Fartrazzia Aarhus Vest: 23-årig uden kørekort stak af med speederen i bund

Færdselspolitiet har fortsat et godt øje til Aarhus Vest. Torsdag var der igen razzia i området, og 12 personer fik sigtelser med hjem. Arkivfoto: Morten Stricker
21 sager skrev færdselspolitiet ud til 12 personer under en kontrol i Aarhus Vest torsdag aften
Annonce

AARHUS: En 23-årig mand, der ikke ville tale med færdselspolitiet under en razzia i Aarhus Vest, fik ikke noget ud af at trykke spedeeren i bund. Tværtimod.

Færdselsafdelingen fortsætter sin indsats i området og gennemførte torsdag aften en færdselsindsats i Aarhus Vest. Det førte til 21 sager fordelt på 12 personer, oplyser Østjyllands Politi.

Den 23-årig mand, der er blandt de sigtede, havde i forbindelse med en anden politiforretning set sig sur på politie. Derfor kørte derfor ud på Ringvejen og satte speederen i bund. Desværre for ham drønede han lige forbi en færdselsbetjent, der holdt på en sidevej og målte hastigheden, der var høj nok til at udløse et klip i kørekortet.

Da betjenten samtidig kunne genkende føreren af bilen og vidste, at han lige før sommerferien var blevet frakendt førerretten, fik han også en sigtelse med for kørsel i frakendelsestiden.

Indsatsen gav følgende sigtelser:

Manglende sikkerhedssele: 1 Anvisninger ej efterkommet: 2 Unødig brug af horn: 2 Manglende tegngivning: 3 Kørekort ej medbragt: 2 Nummerplade ej monteret foran: 1 Oplysningspligt: 1 Rødt lys: 3 Overhaling højre om: 1 Hastighed til klip: 2 Hastighed til betinget frakendelse: 1 Kørsel i frakendelsestiden: 2

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fup og fakta om corona-bølgen: Hvorfor er Aarhus ramt af coronasmitte lige nu?

Aarhus

Corona-smitte: Halvdelen af nye tilfælde kommer fra Aarhus

Aarhus For abonnenter

Da Aarhus blev slået tilbage til start: Coronavirus har taget Smilets By i førergreb

Annonce