Annonce
Sport

Farve på brystkassen: Århus Håndbold forlænger med klubbens to hovedsponsorer

I den kommende sæson vil der også stå Sparekassen Kronjylland og JYTAS på Christoffer Bondes målmandstrøje. Foto: Kim Haugaard
Byens håndboldherrer har forlænget samarbejdet med sine to hovedsponsorer Sparekassen Kronjylland og JYTAS for den kommende sæson.

HÅNDBOLD: Århus Håndbold vil også i den kommende sæson løbe på banen med Sparekassen Kronjylland og JYTAS på spillertrøjen. Det fortæller håndboldligaklubben i en pressemeddelelse.

Bestyrelsesformand Jørgen Noes tog i begyndelsen af coronakrisen kontakt til de to sponsorer for at sikre det økonomiske fundament for klubbens fremtid. En dialog, der hurtigt udviklede sig i den rigtige retning og tirsdag eftermiddag resulterede i, at Århus Håndbold kunne offentliggøre aftalen for den kommende sæson.

- Midt i en global krise – og for håndboldsporten nærmest katastrofal lockdown – er det et fantastisk signal, at vores to hovedsponsorer, nu melder ud, at de tror på Århus Håndbold som brand, som samarbejdspartner og som et af byens sportslige flagskibe, siger Jørgen Noes.

Sparekassen Kronjylland og JYTAS har været hovedsponsor i klubben lige siden, at den i 2010 skiftede navn til Århus Håndbold. De to virksomheder understreger, at de med underskrivelsen gerne vil sende et signal om, at det er i disse tider, at man skal støtte op om det århusianske herreligahold.

- Der er bestemt plads til flere, og vi inviterer også gerne 1-2 hovedsponsorer mere med, hvis nogen kan se mulighederne i et større samarbejde, lyder det.

Århus Håndbold er i fuld gang med at tegne sponsorater for den kommende sæson og sikre en økonomisk platform for ligaholdet. Derfor glæder det bestyrelsesformanden, at de to hovedsponsorer er klar til at fortsætte samarbejdet.

– Det giver os et stort rygstød, at vi nu har de to store hovedsponsorater på plads til den kommende sæson. Heldigvis oplever vi også, at klubbens øvrige sponsorer – trods de usædvanlige forhold – er positive, og gerne vil i snak med os om den kommende sæson, siger Jørgen Noes.

Ligaklubben havde allerede inden coronavirussens indtræden i Danmark sin trup på plads. Klubbens bestyrelse og salgsmedarbejdere kommer dog på hårdt arbejde i den kommende tid.

– På den korte bane gælder det nu om at få resten af forretningen på plads inden sæsonstart, og så arbejder vi sideløbende med at færdiggøre en langsigtet plan, som skal ruste os til en ny rejse opad med Århus Håndbold, siger Jørgen Noes.

– Vi har ikke kun ambitioner om at komme med i slutspillet eller at spille for resultater, men også om at være en klub, som gerne vil hjælpe andre i gang og dele glæden og interessen for håndbolden, lyder det fra klubbens formand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Pendlerne om letbanen: Langt bedre end sit rygte, men informationsniveauet kunne være bedre

Annonce