Annonce
Læserbrev

Farvel til dagplejen. Tak for en dejlig tid!

Et dejligt kapitel er ved at være slut for vores familie. Vi vil alle fem til enhver tid anbefale Odder Kommunes dagpleje til andre børnefamilier.

Læserbrev: Det er altid vemodigt, når noget godt ender. For min familie er det vemodigt at skulle sige farvel til Odder Kommunes dagpleje. Efter at vores familie er kommet der i snart otte, år skal min yngste datter af tre videre til børnehaven.

I disse tider, hvor mange benytter sig af sociale medier til at får afløb for frustrationer, vrede og galde, mener jeg, at det der vigtigt også at huske at få sagt tak til dem, som fortjener det, og vise sin påskønnelse over for dem, som har gjort det godt.

Derfor vil jeg gerne sige tak til Odder Kommunes dagpleje og alle dens dygtige og engagerede medarbejdere.

Tak, fordi I har givet mine tre døtre en stabil og tryg hverdag i deres første år i offentlige institutioner.

Tak, fordi de fik en rolig og omsorgsfuld ramme i dagplejen. Med oftest fire børn og én voksen har vi altid oplevet, at der var tid og ro til at tage sig af det enkelte barn - og også tage hensyn til, hvis et barn havde en dårlig dag.

Tak, fordi mine døtre er blevet udfordret motorisk, kreativt og socialt. De har haft mange dejlige oplevelser i naturen og været i Den Økologiske Have, samlet affald eller plukket brombær. De har tegnet, malet og kreeret og haft mange spændende produkter med hjem. Og de har leget og lært, hvordan de skal begå sig sammen med andre børn.

Tak, fordi de alle tre fik lov at komme hos den samme dagpleje og ikke mindst hendes dejlige familie, som de alle har fået et nært forhold til.

Tak til ledelsen, fordi I inden for de seneste år har oprettet heldagslegestuen. Mine piger har her lært endnu flere børn og voksne at kende og dermed fået udvidet deres horisont, så de senere har været helt klar til børnehaven.

Tak til alle de søde og engagerede gæstedagplejer - som langt de fleste gange har været kendte af både os forældre og vores piger. Vi har altid følt os velkomne i nye hjem, hvor den ”nye dagplejer” har været nysgerrig og interesseret i vores barn. Og også tak til de søde og empatiske voksne i Gæsteriet, hvor vi altid blev budt velkommen med åbne arme.

Et dejligt kapitel er ved at være slut for vores familie. Vi vil alle fem til enhver tid anbefale Odder Kommunes dagpleje til andre børnefamilier.

Vi håber, at Odder Kommune husker at værdsætte deres engagerede og dygtige medarbejdere, når der skal lægges budget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

112

Ung mand stukket med kniv i boligområde: Politiet søgte med hunde

Annonce