Annonce
Aarhus

Farvel til Ferdinand

Den anerkendte restaurant Prins Ferdinand forsvinder fra Den Gamle By. Arkivfoto: Martin Ballund

Gourmetrestauranten Restaurant Prins Ferdinand lukker. Den Gamle By har nye planer med den gamle bygning, som huser den anerkendte restaurant.

Annonce

Den 20. december er det slut med gastronomiske herligheder på Restaurant Prins Ferdinand for århusianere. Restauranten, som har eksisteret i 20 år, har ikke fået forlænget kontrakten med Den Gamle By.

Det vides endnu ikke, hvad Den Gamle By vil bruge den 75 år gamle bygning til fremover, men museumsdirektør Thomas Bloch Ravn har givetvis et nyt indgangsparti ud til Viborgvej i tankerne. Selvom restauranten lukker deres a la carte til privatpersoner i december, er det muligt for selskaber og virksomheder at spise på stedet indtil udgangen af 2009.

Lukningen af Prins Ferdinand sker blot en måneds tid efter, at gourmetrestauranten Restaurant WH mistede sin mesterkok Wassim Hallal. Århus Kommunes vision om at blive Nordens gastronomiske hovedstad må derfor siges at have lidt et knæk i den seneste tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Se politiet i vanvittig jagt gennem Aarhus: Motorcyklist blæste på fartgrænserne, kørte over for rødt og på fortov og cykelstier

Aarhus For abonnenter

Uventet drejning i bandesag: Tiltalt i kidnapningssag mødtes med nu afdød rapper

Annonce