Annonce
Aarhus

Farvel til kørekortet: 28-årig kørte 156 km/t på ringvejen

Trafikrazzia i det vestlige Aarhus gav igen resultat. Arkivfoto: Axel Schütt
Annonce

AARHUS: Trafikanter - der jævnligt kører på ringvejen gennem Hasle og Viby - ved, at der ofte bliver kørt både hurtigt og hensynsløst, og da Østjyllands Politi torsdag holdt trafikkontrol i det vestlige Aarhus var der vanen tro flere, der kørte langt hurtigere end den tilladte hastighed.

En 28-årig mand mistede således sit kørekort og kan se frem til en klækkelig bøde, efter han blev målt til at køre 156 km/t på et sted på Hasle Ringvej, hvor man kun må køre 70 km/t. Hastigheden var så høj, at han heller ikke nåede at bremse ned i krydset ved Randersvej, da der var rødt lys. Det fik han også en sigtelse for.

Manden forklarede, at han var dybt afhængig af sit kørekort og prøvede at overbevise betjentene om kun at give ham et klip. Det lykkedes dog ikke.

En anden bilist fik en betinget frakendelse af kørekortet, da han kørte 100 km/t på Silkeborgvej i Åbyhøj, hvor man må køre 50 km/t.

Derudover blev en bilist taget i at køre uden kørekort, tre blev sigtet for at køre med en mobiltelefon i hånden, og et par andre fik bøder og klip for at køre for stærkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Udvist efter 90 sekunder: - Jeg tænkte, jeg ville udvise lidt ro. Men det var ikke smart ...

Aarhus

Corona gør comeback i Østjylland: Hvor bekymrede skal vi være for det stigende smittetal?

AGF

Patrick Olsen: Vi arbejder som svin

Annonce