Annonce
AGF

Farvel til Lunding: AGF sælger kantspiller til Holland

Kasper Lunding fik et gennembrud på AGFs Superligahold i foråret 2019. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AGF har solgt 21-årige Kasper Lunding til hollandske Heracles efter et succesrigt lejeophold i Norge.
Annonce

FODBOLD: Kasper Lunding var egentlig udlejet til den norske klub Odd, men det lejeophold har AGF afbrudt med øjeblikkelig virkning for at sælge ham til hollandsk fodbold.

AGF-talentet, der har haft god succes i den norske liga med fire mål i 15 kampe, skal fremover spille for Heracles i Æresdivisionen.

- Lunding har gjort det godt under sit ophold i Norge og det har affødt interesse fra Holland og Heracles, som vi - sammen med spilleren - har valgt at efterfølge. Da denne mulighed opstod udtrykte Kasper et stort ønske om at skifte der til, og dermed til en liga og en klub, der spillestilsmæssigt vil passe ham rigtigt godt. Og da vi samtidig kunne blive enige med Heracles om de økonomiske vilkår i en attraktiv transfer, så har vi slået til og vi ønsker Kasper held og lykke i Holland, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, til klubbens hjemmeside.

21-årige Kasper Lunding har spillet i AGF siden han var 13 år hvor han kom til klubben fra VRI. Han nåede 13 Superligakampe for AGF og scorede to mål. Han fik et lille gennembrud i foråret 2019 hvor han spillede syv kampe i træk fra start. Men siden fandt han aldrig sit niveau igen i AGF hvilket skader heller ikke hjalp til.

Men lejeopholdet i Norge over sommeren var altså en succes, der kastede en mulighed om et skifte til Holland af sig og klubben fra Almeo, der i seneste sæson sluttede som nummer otte.

- Det er en spændende mulighed, der er opstået for mig med interessen for Heracles og jeg ser meget frem til at prøve kræfter med hollandsk fodbold. Jeg har haft en rigtig god tid i AGF og jeg er glad for, at jeg med det her skifte nu også kan give lidt tilbage til klubben, siger Kasper Lunding til AGFs hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce