Annonce
Kultur For abonnenter

Farvel til morgenmaden: Sådan slap jeg af med et taljebælte af risalamande

Uhm, risalamande er en af livets fristelser. Fyldt op med vaniljekorn og groft hakkede mandler. Vendt sammen med en fløde, der er pisket lige netop helt rigtig lind. Og serveret med kirsebærsauce ad libitum, pænt peppet op med lidt spiritus. Desværre bliver risalamanden hos mig temmelig længe efter jul … men så kommer fasten … Arkivfoto: Vibeke Toft/Ritzau Scanpix
Som PLUS abonnent får du adgang til flere hundrede PLUS-historier. Nyheder, baggrunde, analyser, interviews, portrætter og kommentarer. Den bedste lokale dækning.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Ny AGF-sportschef: Jeg er ikke komfortabel med at befinde mig i komfortzonen - jeg hader det

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce