Annonce
Debat

Farvel til Trump: Vi kan næsten ikke vente

"Den 20. januar 2021 indsættes den nye præsident i USA, Joe Biden, og vi kan næsten ikke vente. Vi har haft fire år med Donald Trump, og det har været fire år fyldt med undren", skriver Else-Marie Bak. Arkivfoto: Tom Brenner/Ritzau Scanpix

DEBAT: Den 20. januar 2021 indsættes den nye præsident i USA, Joe Biden, og vi kan næsten ikke vente. Vi har haft fire år med Donald Trump, og det har været fire år fyldt med undren.

Besynderlige udtalelser, grundløse beskyldninger, manipulation, hoven optræden, løgn og selvforherligelse har fulgt i kølvandet på denne selvglade person.


Hans yndlingsudtryk har været "fake news", og den rammer ham selv lige i nakken nu. Han var fake; han var the fake news.


Manden har tilskyndet tilhængere til at begå ulovligheder i Kongressen i Washington 6. januar og bildt sig selv og sine tilhængere ind, at han opnåede en jordskredssejr ved valget. Det kan simple facts modbevise.

Donald Trumps arrogante, bedrevidende og afstumpede optræden er heldigvis snart fortid. Hans yndlingsudtryk har været "fake news", og den rammer ham selv lige i nakken nu. Han var fake; han var the fake news.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Midtbyskole tvunget til at spærre af for gæster med øl og smøger i skoletiden

Annonce