Annonce
Erhverv

Fast food og hurtig handel: Gigant køber Risskov-firma for mega millionbeløb

Morten Larsen tror ikke længere et "lille" Risskov-firma kan hamle op med de store spillere. Så nu gælder det om at spille sammen med de store. PR-foto
Delivery Hero opkøber Hungry, der blev etableret i Risskov, så der for alvor kan bringes faast food ud i landskabet. Den århusianske stifter fortsætter i selskabet.

RISSKOV: Udbringningsfirmaet Hungry, der så sin fødsel i Risskov, da der skulle bringes burgere og pizza'er ud, er solgt for et trecifret millionbeløb.

Den tyske gigant, Delivery Hero, er køberen af Hungry for trecifret millionbeløb. Meningen er, at storselskabet i fremtiden skal bringe alle slags varer ud i Danmark. Omkring 2300 restauranter og fastfood-spillere bruger i dag Hungry som bud.

Verdens førende udbringningsplatform, Delivery Hero, der sidste år investerede yderligere 52 millioner kr. i Hungry, køber nu de resterende ejerandele af den hurtigt voksende danske take away portal.  Sammen med stifteren af Hungry, Morten Larsen, er også "løven", Jesper Buch, i ejerkredsen.

Annonce

Handlen ligger omkring 250 millioner kroner.

Delivery Hero opererer med 43.000 ansatte i omkring 50 lande globalt. Take away-og udbringningsmarkedet udvikler sig hurtigt i de her år, og derfor har stifter og hovedaktionær Morten Larsen som led i Hungrys fortsatte vækstambitioner valgt at sælge Hungry, skriver Hungry i en pressemeddelelse.

- Potentialet for Hungry er enormt og med Delivery Hero som ejer har vi mulighed for at løfte Hungry til næste niveau og dermed investere endnu kraftigere i at blive nr. 1 i Danmark. I fremtiden stiger konkurrencen markant, og derfor kommer vi nu også til at udvide med yderligere forretningsområder de kommende år, siger Morten Larsen.

Alle madvarer skal ud

Det bliver Morten Larsen, der sammen med adm. direktør Rune Risom, fortsat kommer til at eksekvere i spidsen for Hungry fremadrettet. Der bliver skruet yderligere op for investeringerne i egen udbringning af fødevarer til take away kunder flere steder i Danmark end først planlagt.

Hungry har inden for de seneste 12 måneder leveret mad for mere end 450 millioner kroner. Flere end 2200 restauranter er i dag koblet op på Hungry, men ambitionen er at samarbejde med flere end 4000 restauranter, supermarkeder og detailbutikker i Danmark i løbet af en kort årrække

Hungry

Samtidig kommer Hungry til at udvide med nye forretningsområder, herunder udbringning af dagligvarer. Derudover er der fuld fokus på Quick Commerce, som er hurtig levering af alt fra tøj, blomster, beauty, apotekervarer, dagligvarer.

- Med Delivery Heros teknologiske platform og kæmpe erfaring fra byer over hele verden, står vi rigtig stærkt. Vi kommer derfor til at levere meget mere end kun take away for restauranterne. Vi åbner også i marts samarbejder med lokale detailforretninger om hurtig levering af alle typer af varer, siger Morten Larsen.

Lanceringen af Dmart og Quick Commerce er allerede fuldt oppe at køre i Sverige, Norge og Finland og er medvirkende til, at Delivery Hero nu er den førende udbringningstjeneste i Norden.

Hungry har inden for de seneste 12 måneder leveret mad for mere end 450 millioner kroner. Flere end 2200 restauranter er i dag koblet op på Hungry, men ambitionen er at samarbejde med flere end 4000 restauranter, supermarkeder og detailbutikker i Danmark i løbet af en kort årrække, skriver Hungry i en pressemeddelelse.Annonce
Kultur For abonnenter

Tøfting fortryder intet: Hans dramatiske fortid bliver til scener på Svalegangen

Danmark

Søndagens coronatal: Efter syv dage med over 4000 nye coronatilfælde falder smittetallet

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Ejerne af populær Aarhus-restaurant åbner nyt spisested på Åboulevarden

Byudvikling For abonnenter

Ulla er talsmand for fællesråd: Christiansbjergs protest mod fortætning får politikere til at vakle

Alarm 112

Voldsom brand totalskader villa i Thorsø: Politiet sigter 68-årig beboer

Aarhus

TV2 sagde blankt nej til The Julekalender: - Hun syntes, det var noget jysk bondelort

Stort smitteudbrud efter julefrokost med gymnasieelever: 38 bekræftet smittet med omikron-variant

Aarhus For abonnenter

Fremtidens tog kræver kæmpe ombygning af Aarhus H, og den kommer til at støje: Nu er sidste chance for at klage

Erhverv

Stærkere sammen: Konkurrerende firmaer hjælper hinanden med rottebekæmpelsen landet over

Aarhus

Casablanca-familie åbner ny restaurant: Nordisk og fransk køkken i tidligere direktørbolig

Dall: Nu kulminerer måneders dårligdomme for Mette Frederiksen

AGF

AGF-året der gik: Her er seks nedslag fra de mest opsigtsvækkende kampe

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Er dette spisested virkelig bedre end Frederikshøj?

Aarhus

Coronasmitten viger ikke en tomme i Aarhus: De seneste par døgn er smittetallene frosset fast

Annonce