Annonce
Erhverv

Favrskov har fået en ny facade

Det nye kontorhus på Delta 8 i Søftens erhvervsområde er ifølge planen klar til indflytning i august. Dermed bliver omkring 250 ansatte i de fire selskaber DCC, Edgemo, Egiss og Panzerglass (Retail Distribution) samlet samme sted. Foto: Henrik Skov Anhøj

Dansk Computer Center og søsterselskaberne samler de fleste af sine 315 medarbejdere i nyt kontorhus i Søften efter sommerferien. Nybyggeriet skaber plads til ny vækst og skal styrke kulturen i organisationen.

Annonce

SØFTEN: Et stort byggeri i fire etager har rejst sig ved indgangen til Favrskov Kommune set fra Aarhus-siden.

På afstand kunne der være tale om et lejlighedskompleks på de omtrent 5000 etagemeter. Nyopførelsen skiller sig markant ud fra områdets øvrige erhvervsbyggerier, men det har også været en del af projektbeskrivelsen, forklarer Kent H. Jeppesen, direktør for DCC.

Dansk Computer Center har domicil på nabomatriklen - Delta 6 i Søften - og flytter sin fabrik fra Navervej i Hinnerup samt medarbejdere fra søsterselskaberne Edgemo og Egiss ind i det nye kontorhus efter sommerferien.

- Det bliver kommunens ansigt udadtil, fordi det er det første, som du møder, når du kommer fra Aarhus. Derfor har vi også været i dialog med kommunen omkring, hvad vi må og ikke må på grunden. Samtidig har Kristine Bach, direktør i Juhl Bach Holding, der er bygherre og ejer af bygningen, været med til at hæve barren. Der er i hvert fald ikke lavet mange kompromisser, siger Kent H. Jeppesen med et smil.

Han forventer selv at komme til at fylde de meste af de i alt fire etager på hver 1100 kvadratmeter samt 700 kvadratmeter kælder til blandt andet datacenter og depot ud med holdingselskabets egne aktiviteter.

Annonce

320 medarbejdere i alt

- Vi kommer til at lægge beslag på 3,5 etage. De sidste godt 500 kvadratmeter vil vi leje ud, når vi kender det præcise indflytningstidspunkt. Det bliver formentlig i august, forklarer DCC-direktøren.

De nye mursten er skabt til vækst og for at styrke den interne virksomhedskultur.

- Medarbejderne i for eksempel Edgemo sidder i dag så tæt, at vi simpelt hen ikke har plads til at ansætte flere medarbejdere. Det kommer vi ud over nu, og så skal vores nye kvadratmeter være med til at sikre en fælles kultur i organisationen. Det er en udfordring, når vi har folk placeret på to forskellige lokationer. Det kan nemt blive dem og os, og det vil vi gerne undgå, fortæller Kent H. Jeppesen.

For at gøre Delta 6 til arbejdsadresse for flest mulige medarbejdere i DCC, får selskaberne Edgemo og Egiss flyttet deres lager til Navervej i forbindelse med en større intern rokade.

Afstanden er 4,5 kilometer. Alligevel bruger virksomhederne 200.000 kroner om året alene på fragt mellem de to afdelinger, oplyser direktøren.

Samlet set beskæftiger Dansk Computer Center 148 medarbejdere, mens der er cirka henholdsvis 75, 35 og 57 ansatte i de øvrige selskaber Edgemo, Egiss og Panzerglass.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Smitte i Aarhus: Coronaen har haft godt fat i Aarhus V og to sydlige områder af kommunen

Aarhus

GPS-signaler i Aarhus rammes af mystiske forstyrrelser: Mistanke falder på ulovlige jammere

AGF

Ny sportslig chef på plads i AGF: - Jeg har set flere hundrede kampe på Fredensvang

Annonce