Annonce
Erhverv

Favrskov har fået en ny facade

Det nye kontorhus på Delta 8 i Søftens erhvervsområde er ifølge planen klar til indflytning i august. Dermed bliver omkring 250 ansatte i de fire selskaber DCC, Edgemo, Egiss og Panzerglass (Retail Distribution) samlet samme sted. Foto: Henrik Skov Anhøj

Dansk Computer Center og søsterselskaberne samler de fleste af sine 315 medarbejdere i nyt kontorhus i Søften efter sommerferien. Nybyggeriet skaber plads til ny vækst og skal styrke kulturen i organisationen.

SØFTEN: Et stort byggeri i fire etager har rejst sig ved indgangen til Favrskov Kommune set fra Aarhus-siden.

På afstand kunne der være tale om et lejlighedskompleks på de omtrent 5000 etagemeter. Nyopførelsen skiller sig markant ud fra områdets øvrige erhvervsbyggerier, men det har også været en del af projektbeskrivelsen, forklarer Kent H. Jeppesen, direktør for DCC.

Dansk Computer Center har domicil på nabomatriklen - Delta 6 i Søften - og flytter sin fabrik fra Navervej i Hinnerup samt medarbejdere fra søsterselskaberne Edgemo og Egiss ind i det nye kontorhus efter sommerferien.

- Det bliver kommunens ansigt udadtil, fordi det er det første, som du møder, når du kommer fra Aarhus. Derfor har vi også været i dialog med kommunen omkring, hvad vi må og ikke må på grunden. Samtidig har Kristine Bach, direktør i Juhl Bach Holding, der er bygherre og ejer af bygningen, været med til at hæve barren. Der er i hvert fald ikke lavet mange kompromisser, siger Kent H. Jeppesen med et smil.

Han forventer selv at komme til at fylde de meste af de i alt fire etager på hver 1100 kvadratmeter samt 700 kvadratmeter kælder til blandt andet datacenter og depot ud med holdingselskabets egne aktiviteter.

320 medarbejdere i alt

- Vi kommer til at lægge beslag på 3,5 etage. De sidste godt 500 kvadratmeter vil vi leje ud, når vi kender det præcise indflytningstidspunkt. Det bliver formentlig i august, forklarer DCC-direktøren.

De nye mursten er skabt til vækst og for at styrke den interne virksomhedskultur.

- Medarbejderne i for eksempel Edgemo sidder i dag så tæt, at vi simpelt hen ikke har plads til at ansætte flere medarbejdere. Det kommer vi ud over nu, og så skal vores nye kvadratmeter være med til at sikre en fælles kultur i organisationen. Det er en udfordring, når vi har folk placeret på to forskellige lokationer. Det kan nemt blive dem og os, og det vil vi gerne undgå, fortæller Kent H. Jeppesen.

For at gøre Delta 6 til arbejdsadresse for flest mulige medarbejdere i DCC, får selskaberne Edgemo og Egiss flyttet deres lager til Navervej i forbindelse med en større intern rokade.

Afstanden er 4,5 kilometer. Alligevel bruger virksomhederne 200.000 kroner om året alene på fragt mellem de to afdelinger, oplyser direktøren.

Samlet set beskæftiger Dansk Computer Center 148 medarbejdere, mens der er cirka henholdsvis 75, 35 og 57 ansatte i de øvrige selskaber Edgemo, Egiss og Panzerglass.

Annonce
For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Aarhus For abonnenter

Moesgaard Museum beskyldes for at skæmme naturperle: - Det er jo ren Klondike med udsigtstårn og campingvogn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Stiften har været AGF-karaktererne igennem: Her er årets spiller, forårets profil og sæsonens bedste kamp i den rædderlige sæson

Aarhus For abonnenter

Rift om pladserne: Kommunen slukker Aarhus-restaurants drøm om mere udeservering

Alarm 112

To personer løb over for rødt for at nå bus: Begge blev kørt ned og sendt på skadestuen

Aarhus

Champagne kan nydes i enhver anledning: Interessen for mousserende vine er på vej frem

Han organiserede uroen og kastede brosten mod EU-forbeholdene og politiet: - Det var et snydevalg, og hadet var indædt

Erhverv

Kommunen køber kæmpe ejendom i Viby for 34 mio. og har van(d)vittige planer for bygningerne

Sport For abonnenter

Se nedrykningsbraget fra 2. division: Middelfart kæmpede mod Brabrand

Erhverv

Klimakamp ved køledisken: Klimamærker guider Kvicklys kunder til mere klimavenlige indkøb

Kultur

Se video: Northsides nye vartegn har tabt pusten

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Byudvikling

Nu kan der bygges tæt i Sonnesgade - men byrådet løfter en pegefinger

Kultur For abonnenter

Jacob og Helle tænker tøj som 'gourmetshopping': Det skal være ærligt og personligt

Sport

Leverede comeback efter pausen: Langskud og scoring på direkte hjørne gav Brabrand første sejr i 11 kampe

Annonce