Annonce
Sport

FCK-angriber bekræfter skifte til Kasakhstan

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Pieros Sotiriou bekræfter over for Ekstra Bladet, at han skifter til FC Astana i Kasakhstan.

Angriberen Pieros Sotiriou skifter til FC Astana i Kasakhstan.

Annonce

Det siger Sotiriou til Ekstra Bladet.

Adspurgt hvorvidt han stopper i FCK, svarer han "ja" til avisen. Han bekræfter også, at det er Astana, der er destinationen for cypriotens transfer.

FCK-manager Ståle Solbakken siger til Eurosport, at det blot er formaliteter, der mangler, før Sotiriou kan kalde sig Astana-spiller.

At truppen bliver en angriber fattigere, vil kunne mærkes, mener nordmanden. Af rendyrkede angribere tæller truppen efter skiftet Dame N'Doye, Michael Santos, Mikkel Kaufmann og Jonas Wind, der fortsat er ude i et stykke tid.

- På den rigtig, rigtig korte bane kan der blive nogle problemer. Kaufmann skal køres ind, og Jonas Wind er stadig ikke helt klar. Om en fire-fem uger så er vi helt "home safe". Så ser det rigtig godt ud, siger han til Eurosport.

Den nu 27-årige Sotiriou har spillet i FCK siden sommeren 2017, hvor han kom til fra cypriotiske Apoel.

I indeværende sæson har han spillet 30 kampe på tværs af alle turneringer og scoret 13 mål.

/ritzau/

Ekstra Bladets artikel om salget af Pieros Sotiriou
Eurosports interview med Ståle Solbakken
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Åbn butikken og spred glæde i byen

På en køretur gennem en af vore mindre provinsbyer i det skønne forårsvejr, så jeg byens butikker holde åbent for salg. Der var mennesker i gadebilledet, og ved byens største modetøjsbutik gik kunderne ind og ud ad døren. Inde i butikken gik kunderne rundt og udviste hensyntagen til hinanden. Det var en rigtig dejlig oplevelse at se åbne butikker og glade mennesker i gadebilledet. Der er hos de fleste mennesker behov for at vende tilbage til en problemfri hverdag, og byens butikker er dem, der er bedst til at visualisere positive begivenheder – og en tro på fremtiden. Åbn butikken, og gør kunderne glade. Alle bliver vindere. Byens borgere kan opleve glæden ved at se mennesker i gadebilledet – og åbne butikker. Butikkerne skaber salg og fungerer stadigvæk som arbejdsplads. Byen går fra at være ”død” og mennesketom til atter at være "levende” og aktiv. Er det at udvise dårligt samfundssind at holde sin butik åbent for salg – eller er det sund fornuft? Er det bedre at holde butikkerne lukkede og risikere at gå konkurs i juni måned fremfor at sikre overlevelsen ved at sælge til de kunder, der gerne vil købe? Danskerne kan sagtens tilpasse sig en situation, der gør det nødvendigt at opføre sig på en anden måde end tidligere, og man kan sagtens selv finde ud af at vise det hensyn, der er nødvendigt. Detaillisterne kan sagtens finde ud af at holde deres butikker åbne og samtidig ”hjælpe” kunderne til udvise de nødvendige hensyn. Et nedlukket Danmark over en længere periode fører til en ny ”istid”. De detaillister, der holder deres butikker åbne for salg, gør os alle en stor tjeneste. Glade mennesker i gadebilledet gør hverdagen festligere for alle – derfor er det en god ide at holde butikkerne åbne for salg. At skulle vente hele eller halve år på en normalisering ødelægger alt for den private sektor, og det er jo, når alt kommer til alt, den private sektor, der skaber forudsætningerne, for at Danmark er et velfærdssamfund. Lad os åbne butikkerne og bevise, at vi godt kan tage hensyn til hinanden uden at blive formanet herom af regeringens forskellige ministre. Det danske forår er skønt. Lad os komme ud og nyde det i fulde drag. Lad os få lov til at købe nyt forårstøj til garderoben.

Aarhus

Leder af daginstitution har travlt: Børnene er velkomne - forældrene skal nødigt indenfor

Aarhus

Ingen hjælp at hente: Lang næse til kulturens fyrtårne i Aarhus

Annonce