x
Annonce
Sport

FCK-angriber bliver sigtet for overfald på politimand

Lee Smith/Ritzau Scanpix
Michael Santos er blevet sigtet for at overfalde en politimand i forbindelse med kampen mod Celtic torsdag.

Skotsk politi sigter FC Københavns angriber Michael Santos.

Annonce

Santos bliver sigtet for at overfalde en politimand i forbindelse med FCK's scoring til 2-1 i Europa League-kampen på udebane mod Celtic torsdag aften.

Det skriver BT, der har været i kontakt med skotsk politi.

- Michael Santos er blevet sigtet for overfald på en politimand under kampen mellem FCK og Celtic torsdag aften, siger en talsmand fra Police Scotland til den danske avis.

Episoden fandt sted, efter at Pep Biel scorede til 2-1 fem minutter før tid i Europa League-returkampen på Celtic Park.

I forbindelse med fejringen af målet løb Biel, Santos og resten af FCK-holdet ud mod de medrejsende fans, men blev stoppet af vagterne på sidelinjen.

Der opstod tumult, og på tv-billederne kan man blandt andet se Santos skubbe til en af politifolkene.

En medrejsende vagt fra FCK er også blevet sigtet for overfald.

FCK bekræfter på sin hjemmeside, at de to er blevet sigtet.

- En af vores stewards forsøgte at hindre sammenstød og blev efterfølgende ført væk og talte med skotsk politi.

- Michael Santos talte ligeledes med politiet, og i forbindelse med politiets rapport er der rejst sigtelse mod begge. Der er ikke rejst tiltale, men altså en sigtelse, som er standardprocedure.

- Begge rejste med holdet hjem efter kampen, og vi afventer nu, om skotsk politi ønsker at gå videre med sagen og bidrager naturligvis, hvis de ønsker mere fra vores side, står der på FCK's hjemmeside.

FCK's Rasmus Falk kommenterede efter torsdagens kamp episoden over for Ritzau og andre medier, der var til stede på Celtic Park, og han mener, at vagterne var for voldsomme.

- Vi ville juble med dem, der var med os, og vi var i gang med at skabe et kæmpe resultat herovre. Der må der være noget mere fornemmelse for, at der er følelser i spil.

- Der skal selvfølgelig ikke opstå en farlig situation, men det tænkte jeg heller ikke var ved at ske. Det var jo en god situation, og det var ikke aggressivt, sagde han efter kampen.

FCK vandt kampen i Skotland 3-1 og er dermed videre til ottendedelsfinalerne i turneringen. Santos scorede kampens første mål til 1-0, mens Dame N'Doye cementerede sejren to minutter før tid.

/ritzau/

Læs meddelelsen på FCK''s hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Sygeplejerske på hospital i corona-alarm: - Jeg har aldrig oplevet sådan et sammenhold

Leder

Debatten om prisen for et menneskeliv må vente til bedre dage

Debatten er allerede i gang. Den om prisen for et menneskeliv. Den måtte uvægerligt komme, som den altid bør og gør, når staten enten går i krig, bygger stort eller blot overvejer at gøre det. Lige nu står vi foran den største sundhedsudfordring i mange, mange år med corona-krisen på vej mod sit forventlige højdepunkt her i Danmark. Så mens vi venter på stormen, så lever debatten om prisen for et menneskeliv på de sociale medier, i landets aviser og formentlig også ude i hjemmene. Den kommer selvfølgelig, fordi staten indtil videre er ved at pumpe 285 milliarder kroner ud til hjælpepakker, fordi både små og store virksomheder lukker og nogle bukker under for krisen. Så derfor er det helt naturligt, at debatten kommer. Men den kommer bare alt for tidligt. Inden du gør dig til deltager i den debat, så gør dig selv - og alle andre - den tjeneste at bruge nogle minutters tanker på følgende: Hvor meget er dit barn værd? Hvor meget skal staten bruge på at redde din ægtefælle i et spørgsmål om liv eller død? Og spørg dig selv, hvor mange kroner det skal koste at redde din bedste ven, hvis vedkommende har fået kræft? Når du har tænkt godt og grundigt over det, så er du langt bedre rustet til at deltage i debatten. Og du vil højst sandsynligt have fundet ud af, at der ikke kan sættes et prisskilt på den behandling, som skal redde dit barn, din ægtefælle, din bedste ven. Anderledes er det åbenbart, når man står på afstand og tænker på de mange milliarder af kroner, der lige nu bruges i Danmark - og endnu flere milliarder rundt om i hele verden. Når man står derude, og måske er virksomhedsejer eller besidder en aktiemajoritet i et firma, så er prisen meget høj. Det er utroligt nemt at sige, at det er mennesker uden følelser, der lige nu gerne vil debattere prisen for et liv. Men nogen skal starte debatten. Uanset om vi kan lide det eller ej, så er det jo et vigtigt spørgsmål. Det gælder også den dag, hvor vi ikke har corona, men kæmper med andre svære sygdomme, hvor prisen på medicin for at holde folk i live er himmelhøj. Debatten er vigtig, og den er svær. Især lige nu, hvor corona fylder det hele, hvor følelser blokerer for en saglig diskussion. Det er derfor ikke nu, debatten skal tages. Den skal gemmes til bedre dage, hvor der forhåbentligt er plads og tid til at gå i dybden med det meget svære spørgsmål; Hvad er prisen for et menneskeliv?

Aarhus

Vilhelmsborg Festspil er gået konkurs: - Det ville være uansvarligt at bruge penge på en ny opsætning

Kultur

Aflyse, udskyde eller gennemføre? Samlet status på arrangementer som Northside og Aarhus City Halvmarathon

Annonce