Annonce
Sport

FCK forlænger med Stephan Andersen

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Den tidligere landsholdskeeper har fået forlænget kontrakten med halvandet år, så den løber til sommeren 2021.

FC København og Stephan Andersen binder sig til hinanden i halvandet år yderligere.

Den 38-årige målmand har skrevet under på en kontraktforlængelse med superligaklubben, så den løber til sommeren 2021. Det skriver FCK på sin hjemmeside.

Den oprindelige kontrakt udløb ved udgangen af 2019.

Keeperen kom til FCK i sommeren 2014 og har siden spillet 107 kampe for klubben og har været med til at vinde tre danske mesterskaber og tre pokaltitler.

- Stephan er først og fremmest stadig en rigtig dygtig målmand, der altid leverer 100 procent på træningsbanen og i de kampe, han har fået, siger FCK-manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

I maj sidste år sprang Stephan Andersen akillessenen, og skaden holdt ham uden for træningsbanen i fem måneder.

- Han har vist en kæmpe dedikation i sit arbejde for at komme tilbage efter den alvorlige skade, han fik i maj, og han er nærmest første mand inde til træning hver dag, siger Solbakken.

For det danske A-landshold er det blevet til 30 optrædener for keeperen, der glæder sig over, at det lykkedes at forlænge aftalen med FCK.

- Det er en rigtig god løsning for mig. Jeg havde andre muligheder efter den tidligere aftale løb ud, men jeg har hele tiden haft et ønske om at fortsætte i FCK, hvor jeg trives supergodt i hverdagen.

- Jeg er stadig ambitiøs og har masser af sult efter at spille fodbold, så jeg er motiveret for at yde mit bedste hver dag og holde alle i målmandsteamet skarpe med sund konkurrence.

- Jeg er ikke den yngste på holdet mere, men jeg har noget erfaring og knowhow, jeg kan bidrage med, og så kan jeg jo stadig godt tage med hænder, når det er nødvendigt, siger han til hjemmesiden.

Andersen har tidligere blandt andet spillet i Brøndby IF, Charlton, Evian, Real Betis og Go Ahead Eagles.

/ritzau/

Annonce
Læs nyheden på FCK''s hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Lad os nu udskifte den rædsel af en nationalsang!

Danmarks Radio markerede traditionen tro nytåret med rådhusklokker, fyrværkeri og DR Pige Koret. Men helt bemærkelsesværdigt præsenterede den nedsparede statsradiofoni en splinterny optagelse sammen med stjernemusikerne i Den Danske Strygekvartet. Og skulle man ikke have opdaget det på grund af almindelig træthed, buldrende brag, løsslupne champagnepropper, forvrøvlede onkler, berusede teenagere, gøende hunde eller festende naboer, kan du få lidt hjælp her! Der var nemlig et tydeligt budskab i repertoiret på de fire fremførte sange: Lad os nu få en nationalsang, som hæver sig over den bedagede, udtjente, lettere patetiske og banale Oehlenschläger-hymne, som vi og tidligere generationer er blevet plaget med siden 1819. Vel var det trange tider efter den ydmygende statsbankerot i 1813 og Norges farvel til unionen året. Lige så deprimerende var Frederik VI´s håbløse klamren sig til taberen Napoleon, selv om kongens rådgivere mindeligt bad ham skifte side i tide. Adam Oehlenschläger og jeg er faktisk begge to studenter fra Efterslægtsselskabets Skole, men vi bliver nok ikke enige om de lyriske kvaliteter i hans selvudnævnte ”Fædrelands Sang”. Det er jo så ravende banalt, at selv Richard Ragnvald fremstår som kunst. Og så er det galt! Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand.| Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal. Og for at understrege håbløsheden og de anstrengte rim napper vi altid sidste halvdel af og den 12.!! afsluttende strofe, når vi skal spille landskampe eller være højtidelige. Vort gamle Danmark skal bestå, så længe bøgen speiler sin top i bølgen blå.

Aarhus

32-årig fængslet i kidnapningssag: To personer bortført med køller og pistoler

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];