x
Annonce
Sport

FCN har lavet femårig aftale med debuterende stortalent

Lars Møller/Ritzau Scanpix

Kamal Deen Sulemana, der søndag fik debut i Superligaen, har fået en femårig kontrakt i FC Nordsjælland.

18-årige Kamal Deen Sulemana viste lovende takter, da han søndag fik debut for FC Nordsjælland i 2-1-sejren over Sønderjyske.

Annonce

Den talentfulde ghaneser har for nylig fået sin arbejdstilladelse i Danmark og har sat sin signatur på en femårig kontrakt med FC Nordsjælland, oplyser klubben efter søndagens sejr.

FCN-cheftræner Flemming Pedersen roser Kamal Deen Sulemanas debut og har store forventninger til offensivspillerens fremtid.

- Man kan godt se, at det er voldsomt. Han kan blive rigtig vild. Vi har snakket meget om Mohammed Kudus, der er en anden type spiller, men Kamal Deen har minimum samme potentiale.

- Vi vidste, at han kunne gå ind og gøre en forskel, og han har haft en rigtig god uge på træningsbanen, siger Flemming Pedersen.

Mens Kamal Deen Sulemana har fremtiden på plads, er det ikke tilfældet for forsvarsspilleren Abdul Mumin, der scorede FC Nordsjællands mål til 2-1 mod Sønderjyske.

Den 21-årige ghaneser har kontraktudløb til sommer, men han afviser ikke at blive længere end det.

- Jeg er i en positiv dialog med klubben om en forlængelse, men har fuldt fokus på banen. Når det er sagt, kan jeg godt forestille mig at blive, siger Abdul Mumin.

Flemming Pedersen fortæller, at FCN igennem lang tid har forsøgt at forlænge kontrakten med Abdul Mumin.

- Det er ikke klubben, der ikke vil Mumin, men han har valgt at holde sine muligheder åbne, og det er fair nok, siger cheftræneren.

FC Nordsjælland købte i januar 18-årige Ivan Mesik, men den slovakiske forsvarsspiller skal ikke nødvendigvis ses som en direkte afløser for Abdul Mumin.

- Mesik er en del af den konkurrencesituation, vi synes, der skal være, men vi er selvfølgelig proaktive, fordi vi forventer, at der som regel sker noget om sommeren.

- Derfor handlede vi i tide, hvilket nok også var en betingelse for at få ham, fordi andre end os var efter ham, siger FC Nordsjællands sportschef, Jan Laursen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce