Annonce
forside

FDB søger butik til ikoniske møbler

Arkitekt Jørgen Bækmark har designet stole til FDB. Stolene kan også købes i FDBs butikker. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

Kunderne vil gerne se møblerne i virkeligheden. Derfor vil FDB Møbler nu åbne fysisk butik i Aarhus.

Annonce

AARHUS: Danskerne har i den grad taget Poul M. Volthers pindestole og Børge Mogensens børnemøbler til sig. Faktisk så meget, at FDB Møbler, som åbnede den første nye butik i 2016, i 2017 havde en vækst i omsætningen på 35 procent.

Og nu kommer det også århusianerne til gode. I løbet af 2018 vil FDB Møbler nemlig udvide deres butiksnet.

- I dag er vi med vores butikker ret østtunge, og vi kan bare se, at der er en stor efterspørgsel vest for Storebælt også. Så vi kigger efter lejemål i Odense, Aarhus og Aalborg, så vi kan dække hele Danmark, siger FDB Møblers direktør, Ole Kiel, til Berlingske Business.

Annonce

Fysiske butikker giver vækst

I FDBs butikker kan man blandt andet finde Poul M. Volthers pindestole og Børge Mogensens børnemøbler. For nylig er klassikere som disse igen blevet moderne, og derfor valgte møbelkoncernen i 2016 at åbne deres første fysiske butik. Indtil nu har der ikke været butikker i Jylland, men det skal der nu laves om på.

- Vi kan se, at vi har størst vækst de steder, hvor vi har fysiske butikker. Selv om vores møbler er billige i forhold til vores konkurrenter, er det stadig nogle pænt store investeringer, man gør. Så når folk skal ud og købe et nyt spisebord eller en sofa, vil de gerne se produkterne live, siger direktøren til Berlingske Business.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Måtte springe for livet: Nøgen kvinde forsøgte at køre betjente ned

Annonce