Annonce
Aarhus

Fed Fredag er klar med de første navne til sommerens koncerter

Carpark North er et af de navne, der allerede nu er på programmet til den kommende sommers Fed Fredag-koncerter i Tivoli Friheden. Foto: Morten Dueholm
Alphabeat, Danser med Drenge, Malurt og Carpark North bliver fire af navnene til den kommende sæsons i alt 22 koncerter til Fed Fredag i Tivoli Friheden.

AARHUS: Sådan en mørk og regnfuld aften på kanten af december er det godt at tænke på, at der forude venter lyse og lune forårs- og sommeraftener – fulde af musik endda.

Tivoli Friheden har netop afsløret de første koncertnavne til Fed Fredag i 2020: Alphabeat, Carpark North, Danser med Drenge og Malurt er fire af navnene til forlystelsesparkens i alt 22 Fed Fredag-koncerter i 2020.

Efter seks års pause er Alphabeat tilbage på scenen igen og aktuelle med albummet, ”Don’t Know What’s Cool Anymore”. 29. maj indtager de seks pop-glade jyder scenen i Tivoli Friheden.

  1. juni er det Danser med Drenge, der går på scenen. I 25 år har de leveret koncertoplevelser med et repertoire af iørefaldende pophits som ”Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig”, ”Grib Chancen” og ”Er der Nogen I Himlen?”.

Malurt rocker forbi Tivoli Friheden 10. juli med et sveddryppende rockshow på det, der tegner til at blive bandets sidste runde i manegen.

Og endelig ligger det også fast, at der står stadionrock med Carpark North på plakaten til Fed Fredag 17. juli.

- Vi er godt i gang – så vi glæder os bare til at kunne løfte sløret for endnu flere dygtige musikere. Når solen igen står højt på himlen, skal vi være klar med et program, der favner bredt og præsenterer musik i alle mulige genrer, udtaler direktør i Tivoli Friheden, Henrik Ragborg Olesen, i en pressemeddelelse.

Fed Fredags-koncerterne samlede i år omkring 175.000 mennesker i Tivoli Friheden.

Du kan allerede nu købe adgang til den kommende sommers Fed Fredag-koncerter på www.friheden.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus

Endnu en vej lukket af regnen: Vandet står højt på Nymarksvej

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce