Annonce
Aarhus

Fed Fredag er klar med de første navne til sommerens koncerter

Carpark North er et af de navne, der allerede nu er på programmet til den kommende sommers Fed Fredag-koncerter i Tivoli Friheden. Foto: Morten Dueholm
Alphabeat, Danser med Drenge, Malurt og Carpark North bliver fire af navnene til den kommende sæsons i alt 22 koncerter til Fed Fredag i Tivoli Friheden.
Annonce

AARHUS: Sådan en mørk og regnfuld aften på kanten af december er det godt at tænke på, at der forude venter lyse og lune forårs- og sommeraftener – fulde af musik endda.

Tivoli Friheden har netop afsløret de første koncertnavne til Fed Fredag i 2020: Alphabeat, Carpark North, Danser med Drenge og Malurt er fire af navnene til forlystelsesparkens i alt 22 Fed Fredag-koncerter i 2020.

Efter seks års pause er Alphabeat tilbage på scenen igen og aktuelle med albummet, ”Don’t Know What’s Cool Anymore”. 29. maj indtager de seks pop-glade jyder scenen i Tivoli Friheden.

  1. juni er det Danser med Drenge, der går på scenen. I 25 år har de leveret koncertoplevelser med et repertoire af iørefaldende pophits som ”Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig”, ”Grib Chancen” og ”Er der Nogen I Himlen?”.

Malurt rocker forbi Tivoli Friheden 10. juli med et sveddryppende rockshow på det, der tegner til at blive bandets sidste runde i manegen.

Og endelig ligger det også fast, at der står stadionrock med Carpark North på plakaten til Fed Fredag 17. juli.

- Vi er godt i gang – så vi glæder os bare til at kunne løfte sløret for endnu flere dygtige musikere. Når solen igen står højt på himlen, skal vi være klar med et program, der favner bredt og præsenterer musik i alle mulige genrer, udtaler direktør i Tivoli Friheden, Henrik Ragborg Olesen, i en pressemeddelelse.

Fed Fredags-koncerterne samlede i år omkring 175.000 mennesker i Tivoli Friheden.

Du kan allerede nu købe adgang til den kommende sommers Fed Fredag-koncerter på www.friheden.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Tyve stjal pengeskab fra skole

AGF

AGF-medaljer solgt for formue - og så smed sælger lige en spillertrøje oven i handlen

Aarhus For abonnenter

Forråelse i ældreplejen: - Det er aldrig et spørgsmål om, at nogen er onde

Bakken Bears

Bakken Bears henter amerikaner: Nærmer sig komplet trup

Annonce