Annonce
Aarhus

Fed Fredag i 2020: Se første halvdel af plakaten

Magtens Korridorer var blandt kunstnerne i sommerens Fed Fredag koncerter, og det var de i øvrigt også i 2018. Om de også spiller i 2020 må tiden vise, da kun halvdelen af plakaten er offentliggjort i skrivende stund. Arkivfoto: Søren Smidt.
2019 ser ud til at blive en ny rekordsæson for Tivoli Friheden, der allerede har booket halvdelen af navnene til Fed Fredag koncerterne i 2020.

AARHUS: Velkommen, velkommen, velkommen.

Sådan lød det 600.000 gange ved billetlugerne i Tivoli Friheden i 2018. På årets allersidste åbningsdag trådte gæst nummer 600.000 ind i forlystelsesparken, og satte dermed ny rekord.

Men rekorder står som bekendt for fald, og i Tivoli Friheden forventer direktør Henrik Olesen, at den snart overståede 2019 sæson bliver endnu bedre end sidste år.

- Vi ser tilbage på et rigtig flot år for Tivoli Friheden, og vi er stolte over at nærme os endnu en besøgsrekord. Når vi lige om lidt lukker året af, kan vi også glæde os over en Jul i Tivoli Friheden, der i år bød på endnu flere besøgende end tidligere, udtaler han i en pressemeddelelse.

Tivoli Friheden bliver for en kort stund i løbet af december omdannet til et fantastisk julemekka med juleboder og julelys i endeløse baner. Arkivfoto: Kim Haugaard
Annonce

Fede fredage venter

Det stigende antal gæster skyldes ikke mindst de såkaldte Fed Fredag koncerter i sommerperioden, og Friheden har da også allerede booket de første mange navne til næste sommers 22 koncerter.

Indtil videre byder 2020-programmet på en dobbeltkoncert med Hugo Helmig og Nichlas Sahl.

Derudover lægger også D-A-D, Medina, Lars Lilholt, Alphabeat, Carpark North, Danser med Drenge, Dodo & the Dodos, Scarlet Pleasure og Burhan G vejen forbi tivoliscenen.

Sidst - og for nogle helt sikkert også størst - kommer det legendariske, danske rockband Malurt med Michael Falch i spidsen også og spiller. Dermed er halvdelen af 2020-plakaten nu offentliggjort. Tivoli Friheden ventes at offentliggøre resten af programmet i løbet af januar måned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce