Annonce
Aarhus

Fed Fredag i 2020: Se første halvdel af plakaten

Magtens Korridorer var blandt kunstnerne i sommerens Fed Fredag koncerter, og det var de i øvrigt også i 2018. Om de også spiller i 2020 må tiden vise, da kun halvdelen af plakaten er offentliggjort i skrivende stund. Arkivfoto: Søren Smidt.
2019 ser ud til at blive en ny rekordsæson for Tivoli Friheden, der allerede har booket halvdelen af navnene til Fed Fredag koncerterne i 2020.

AARHUS: Velkommen, velkommen, velkommen.

Sådan lød det 600.000 gange ved billetlugerne i Tivoli Friheden i 2018. På årets allersidste åbningsdag trådte gæst nummer 600.000 ind i forlystelsesparken, og satte dermed ny rekord.

Men rekorder står som bekendt for fald, og i Tivoli Friheden forventer direktør Henrik Olesen, at den snart overståede 2019 sæson bliver endnu bedre end sidste år.

- Vi ser tilbage på et rigtig flot år for Tivoli Friheden, og vi er stolte over at nærme os endnu en besøgsrekord. Når vi lige om lidt lukker året af, kan vi også glæde os over en Jul i Tivoli Friheden, der i år bød på endnu flere besøgende end tidligere, udtaler han i en pressemeddelelse.

Annonce
Tivoli Friheden bliver for en kort stund i løbet af december omdannet til et fantastisk julemekka med juleboder og julelys i endeløse baner. Arkivfoto: Kim Haugaard

Fede fredage venter

Det stigende antal gæster skyldes ikke mindst de såkaldte Fed Fredag koncerter i sommerperioden, og Friheden har da også allerede booket de første mange navne til næste sommers 22 koncerter.

Indtil videre byder 2020-programmet på en dobbeltkoncert med Hugo Helmig og Nichlas Sahl.

Derudover lægger også D-A-D, Medina, Lars Lilholt, Alphabeat, Carpark North, Danser med Drenge, Dodo & the Dodos, Scarlet Pleasure og Burhan G vejen forbi tivoliscenen.

Sidst - og for nogle helt sikkert også størst - kommer det legendariske, danske rockband Malurt med Michael Falch i spidsen også og spiller. Dermed er halvdelen af 2020-plakaten nu offentliggjort. Tivoli Friheden ventes at offentliggøre resten af programmet i løbet af januar måned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce