Annonce
Aarhus

Fed Fredag: Unge Larsen erstatter unge Helmig

Hjalmer spiller til Fed Fredag. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix
Det tog kun et døgn for Tivoli Friheden at finde erstatningen for Hugo Helmig.

AARHUS: Mandag aflyste Hugo Helmig alle koncerter i 2019 for at koncentrere sig fuldt ud om afvænning fra stofmisbrug.

Den unge Helmig skulle have optrådt i Tivoli Friheden til Fed Fredag 17. maj og det satte forlystelsesparkens medarbejdere på ekstra arbejde. Allerede tirsdag var Friheden dog klar med en afløser for Hugo Helmig. I stedet for unge Helmig spiller unge Larsen - bedre kendt som Hjalmer.

Hjalmer debuterede på den danske musikscene med singlen 'Hjem Til En Anden' i 2017, der blev fulgt op af EP’en 'Skabt Til At Være Ung'.

Siden har Hjalmer haft travlt med en række festival jobs, en landsdækkende turné og sine to seneste singler 'Dig & Mig' og 'Lige Nu'.

Derudover var Hjalmer med på Kim Larsens album 'Sange fra første sal', der udkom i marts tidligere på året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Annonce