Annonce
Skanderborg Håndbold

Fejlfri kamp: Skanderborg leverer en af de mest helstøbte præstationer i cheftrænerens tid

Cornelius Kragh var den uheldige, der medvirkede til den første Mors-Thy-redning i kampen. Det var efter knap 25 minutters spil, hvor hans afslutning blev pillet af Nicklas Graugaard. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Skanderborg smadrede 37 mål ind for anden gang på fire dage.
Annonce

HÅNDBOLD: Nogle gange er det de citater, der ikke kommer med i artiklen, der siger mest.

Efter mandagens 37-25-sejr til Skanderborg Håndbold mod Fredericia Håndboldklub sagde Skanderborg-cheftræner Nick Rasmussen noget, der ikke blev plads til i Århus Stiftstidendes artikel, der fulgte efter kampen.

- Det bliver meget vanskeligt at tage til Mors og score 37 gange, men jeg ville være meget tilfreds, hvis vi holder dem nede på 25 scoringer, sagde Nick Rasmussen efter Fredericia-kampen.

Begge ting lykkedes. Endnu engang scorede Skanderborg 37 gange, og så formåede holdet faktisk at holde Mors-Thy nede på sølle 22 mål. Sejren er den største sejr nogensinde i ligaregi for Skanderborg. Og de 37 mål er faktisk også scoringrekord i ligaregi for Skanderborg. Og det har de jo så opnået to gange på fire dage.

- Vores defensiv hænger utrolig godt sammen, vi spiller god angrebsbold, og så må vi sige, at deres keepere heller ikke præsterer så godt. Vi spiller utrolig godt med kuglen for tiden, og vi har selvtillid og tro på tingene. Vi lagde bunden mandag, og jeg er meget tilfreds.

- Alt går op i en højere enhed. Vi har taget det store nederlag mod TTH som en faglig udfordring, og jeg kan simpelthen ikke få øje på noget negativt i dag. Det ville være håbløst at begive sig ud i en konkurrence om at finde huller i osten, når vores helhedsindtryk er så flot, siger Skanderborgs cheftræner Nick Rasmussen.

Er det den mest komplette indsats i din tid i Skanderborg?

- Ja, det må det være.

Herrehåndboldligaen

Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Håndbold 22-37 (13-20)

Mors-Thy: Erik Toft 6, Frederik Tilsted 6, Marcus Dahlin 2, Tobias Rasmussen 2, Lasse Pedersen 2, Jonas Gade Nielsen 2, Jacob Hessellund 1, Emil Bergholt 1.

Skanderborg: Morten Balling 11, Jonas Samuelsson 6, Cornelius Kragh 5, Mathias Bitsch 3, Lars Skaarup 3, Marcus Mørk 3, Mads Kalstrup 2, Nikolaj A. Nielsen 2, Kristian Bonefeld 1, Jeppe Kjærulff 1.

Kampen undervejs: 2-1, 4-6, 7-13, 13-23, 17-30, 20-34.

Redningsprocent: Mors-Thy: Søren Pedersen 5 (1/22), Nicklas Graugaard 16 (3/19), Skanderborg: Kristoffer Laursen 39 (11/28), Salah Boutaf 17 (1/6).

Udvisninger: Mors-Thy: 2x 2 minutter, Skanderborg: 6x 2 minutter.

Annonce

Balling brager igennem

Sejren blev grundlagt af blandt andet end yderst velspillende Morten Balling, der scorede 11 mål i torsdagens kamp. Han brændte to afslutninger, men ingen af de afbrændere blev reddet af en målmand.

Faktisk var der kun sølle fire Mors-Thy-redninger i hele kampen. Mike Haack brændte to, og Mathias Bitsch og Cornelius Kragh brændte en.

- Man må bare sige, at Morten Balling er outstanding hele kampen. Han er dirigent, afslutter, kreatør. Da han brændte i 2. halvleg, kiggede Aksel Nørgaard (assistenttræner red.) og jeg på hinanden og sagde: "hvad i alverden, kan han også brænde?"

- Vi spiller en næsten fejlfri kamp i dag, siger Nick Rasmussen.

Skanderborg ryger med sejren op som nummer seks i herrehåndboldligaen men kan dog blive overhalet af Sønderjyske, der først mandag spiller deres kamp i 11. spillerunde mod Fredericia på udebane. Mors-Thy ligger nummer ni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Menneskekender og hårdtarbejdende analytiker: Fremad-chef baner vejen for en stor karriere

Annonce