Annonce
Aarhus

Fem-årig påkørt på sti: Nu har flugtcyklisten meldt sig selv

En 38-årig mand har kontaktet Østjyllands Politi og fortalt, at det var ham, der ramte en fem-årig dreng. Arkivfoto: Axel Schütt
Manden - der tirsdag eftermiddag påkørte en fem-årig dreng - har meldt sig selv

RISSKOV: En fem-årig dreng fik sig en voldsom oplevelse, da han tirsdag på en sti ved Stokagervej i Risskov tæt på Egå Engsø blev kørt ned af en travl cyklist. Cyklisten faldt samtidig af cyklen og landede oven på drengen, der måtte køres på skadestuen for nærmere undersøgelse og til observation for hjernerystelse.

Ifølge drengens mor var manden meget aggressiv og skældte ud. Bagefter stak han af uden at hjælpe eller oplyse sin identitet.

Onsdag gik Østjyllands Politi derfor ud med en opfordring til manden om at melde sig selv, og allerede onsdag aften valgte manden - der 38 er år - at kontakte politiet.

- Vi har haft en indledende kontakt med manden og skal have en egentlig afhøring af ham senere. Men det er fint, at han selv har kontaktet os, oplyser kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi Jakob Christiansen.

Afhøringen skal afgøre om han eventuelt skal sigtes for noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Annonce