Annonce
Aarhus

Fem-årig til observation for hjernerystelse: Blev påkørt af cyklist

Den fem-årige blev kørt på skadestuen efter ulykken. Arkivfoto
En fem-årig dreng blev tirsdag eftermiddag påkørt af en cyklist, som efterfølgende kørte fra stedet uden at give sig til kende.

RISSKOV: Kort efter klokken 15 tirsdag eftermiddag blev en fem-årig dreng påkørt af en cyklist på en sti ved Stokagervej i Risskov tæt på Egå Engsø.

Cyklisten - en mand, der beskrives som 35-45 år - påkørte drengen, faldt af cyklen og landede ovenpå drengen, som blev kørt til skadestuen for nærmere undersøgelse og til observation for hjernerystelse. I et opslag på Facebook skriver drengens mor, at han er udenfor livsfare, men stadig indlagt på akutafdelingen for børn.

Cyklisten kørte fra stedet efter ulykken, og derfor vil Østjyllands Politi meget gerne i kontakt med ham. Han beskrives som:

  • Mand
  • 35-45 år
  • 170-180 centimeter høj
  • Almindelig af kropsbygning
  • Lys i huden
  • Kørte på en sort mountainbike
  • Talte dansk
  • Var iført sort cykeltrøje med lange ærmer og sorte cykelshorts
  • Medbragte en sort rygsæk

Hvis man har oplysninger om sagen, kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Anden brøler fra myndighederne: Derfor må udskældt omskæringlæge fortsætte

Leder For abonnenter

Parkering i Skejby: Gylden mulighed for at få parkering til at fungere

En arbejdsplads med næsten 9.734 medarbejdere samlet på et areal, der svarer til cirka 500 parcelhusgrunde. Det er ikke svært at forestille sig, at det vil give problemer på mange forskellige områder. Men når det drejer sig om selve en af grundpillerne i vores velfærdssamfund; nemlig et sygehus, så tillader vi faktisk ikke, at der er alt for mange problemer. Så forventer vi - alle vi skatteborgere - at tingene bare kører efter en snor, der hverken knækker eller flosser det mindste. Men sådan er det selvfølgelig ikke i virkelighedens verden og slet ikke, når sygehuset er Aarhus Universitetshospital, der siden den tankemæssige fødsel har oplevet at få fjernet millioner og atter millioner af kroner, så det har meget svært ved at leve op til betegnelsen et supersygehus. Aarhus Universitetshospital er ét af de absolut bedste sygehuse i Danmark med nogle af de absolut bedste indenfor deres fag og specialer. Ingen tvivl om det. Men de senere år har Aarhus Universitetshospital fået et ry for også at være mangelfuldt og problemfyldt. Ikke på grund af personalet, men på grund af en økonomi og nogle økonomiske krav fra stat, der gør, at der alt for ofte har været sparerunder, nedskæringer og omorganiseringer. Samtidig har hospitalet kæmpet for at blive færdigbygget med de forsinkelser og fejl, som - desværre - alt for ofte er på store byggerier i Danmark. Nu står sygehuset færdigbygget, men der er stadig mulighed for forbedringer. Især på parkeringsområdet, som vi beskrev i mandagsudgaven af Århus Stiftstidende. Det har sygehusets ledelse, Region Midtjylland og Aarhus Kommune endelig erkendt og har derfor bedt konsulentvirksomheden Cowi om at udtænke noget bedre og langt mere funktionelt end det eksisterende. Som en - heldigvis - sjælden bruger af Aarhus Universitetshospital er det ikke svært at pege på skiltningen, som et forbedringspunkt. Ikke så meget antallet af skilte, mere størrelse og selve indholdet. Som ansat ved man godt, hvor man skal hen. Som indlagt er det mere eller mindre ligegyldigt, da andre oftest afleverer én. Som pårørende og gæst er man straks mere udfordret. Men hospitalet er førdigbygget og parkeringspladserne er lavet, så nu kan Cowi studere det adfærdsmønster, vi bilister har, når vi ankommer til et sygehus. Cowi har alle muligheder for at lave en analyse, der helt ned til de enkelte pladser kan optimere det for både ansatte og pårørende, så begge grupper får optimale parkeringsforhold tæt på supersygehuset. Alt andet vil være ærgerligt.

Danmark For abonnenter

Skandalelæge sagde det var mavesyre: 11 dage senere fødte Kristine sin døde søn

Annonce