Annonce
AGF

Fem AGFere på landsholdopgaver, Amini bliver hjemme

Højt til vejrs mod Sønderjyske. I den kommende tid venter Benin og Lesotho for Mustapha Bundu og det sierreleonske landshold. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Test -og kvalkampe står på programmet for flere AGF i de kommende uger.
Annonce

FODBOLD: Den internationale fodboldkalender byder i de kommende uger på landskampe, og dermed pause i de forskellige ligaer.

Således også i den danske Superliga, hvor AGF først skal i aktion igen næste søndag (24. november, red.) mod Brøndby.

Klubben har sendt fem spillere på landsholdsopgaver. Mustafa Amini, der ellers var udtaget til AGFs trup mod Sønderjyske, men ikke spillede på grund af sygdom, har efter sin skadespause valgt at blive hjemme fra det australske A-landsholds VM-kvalifikationskamp mod Jordan, der spilles torsdag.

Til gengæld er Zach Duncan og Alex Gersbach draget til Kina, hvor der venter tre testkampe med det australske U23-landshold. Her venter kampe mod Nordkorea, Litauen og Kina.

Kampene er led i australiernes forberedelser frem mod næste års asiatiske U23-mesterskaber.

Islandske Jon Dagur Thorsteinsson skal forsøge at udnytte sin fine form, når han med det islandske U21-landshold på lørdag skal møde Italien i en EM-kvalifikationskamp, mens Mustapha Bundu også har en del på spil på spil sammen med Sierra Leones A-landshold, der møder Lesotho og Benin i to kvalifikationskampe til de afrikanske mesterskaber.

Endelig skal AGFs fjerdemålmand, unge Daniel Gadegaard, på tur med det danske U19-landshold, der i perioden skal ud i hele tre EM-kvalifikationskampe mod henholdsvis Finland, Færøerne og Frankrig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Yemen - et enkelt valg

Debat

Zoo som p-plads

Aarhus For abonnenter

Analyse: Socialdemokraterne i Aarhus ved godt, at de er bagud på point

Annonce