Annonce
Aarhus

Fem er anholdt i større sag om bedrageri og hvidvask

Politiet ransagede blandt andet fem adresser i Aarhus. Arkivfoto: Kim Haugaard
Tirsdag morgen troppede politiet op på 15 adresser i Nordjylland, Østjylland og på den københavnske Vestegn i en større sag om bedrageri.
Annonce

Krimi: Tirsdag morgen troppede politiet op på 15 adresser i Nordjylland, Østjylland og på den københavnske Vestegn i en større sag om bedrageri.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

De 15 adresser – heraf ni i Aalborg-området, fem i Aarhus og en i København – er blevet ransaget i løbet af formiddagen, og fem personer i alderen 24-35 år er anholdt.

I den forbindelse har politiet beslagt dokumenter og it-udstyr, som skal undersøges nærmere, fortæller vicepolitiinspektør i Nordjyllands Politi Frank Olsen.

- Det drejer sig om en bedragerisag omkring køb og salg af biler, falske fakturaer og grov hvidvask. Det er en sag, vi har efterforsket gennem længere tid. Og det er det, der i dag fører til, at vi ransager 15 adresser i alt, hvor nogle af de mistænkte personer og virksomheder har til huse, siger Frank Olsen i meddelelsen.

Det fremgår ikke, hvilke adresser der er tale om, eller hvor mange der er erhvervsadresser, og hvor mange der er private.

De anholdte er sigtet for bedrageri og hvidvask. Hvordan det mere præcist skulle være foregået, går politiet ikke i detaljer med. Om det er planen at fremstille dem i grundlovsforhør for at begære dem varetægtsfængslet, fremgår heller ikke.

Ifølge politiet er der tale om en forholdsvis omfattende sag, der har krævet et koordineret setup på tværs af politikredse.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Bakken Bears vandt 12. sejr på stribe

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Alarm 112

Ingen afskærmning eller håndsprit: Risskov-kiosk kan se frem til bøde

Annonce