Annonce
Aarhus

Fem er nomineret til prisen som årets ildsjæl

Fra venstre: Kent Andreasen fra Vestjysk Bank, Michael Jaap fra Aarhus Kommune og Hans Petersen fra Århus Stiftstidende fandt frem til de fem nominerede. Foto: Martin Jensen
Flere end 50 indstillinger på folk, som yder stort frivilligt arbejde.
Annonce

AARHUS: Aarhus har masser af ildsjæle. Det bliver endnu en gang bevist med de forslag, der er kommet til titlen "Årets Ildsjæl", der uddeles af Aarhus Kommunes afdeling for Kultur og Borgerservice, Vestjysk Bank og Århus Stiftstidende.

55 indstillinger er kommet, heriblandt enkelte gengangere, så der er lidt færre personer indstillet. Det er 18 indstilinger flere end sidste år.

Fem er nu nomineret til prisen, der uddeles torsdag 28. november kl. 15 i Vestjysk Banks Lokaler på Åboulevarden 67 i Aarhus.

Nomineret er:

Familien Lind Pedersen fra Aabyhøj Basket, hvor forældrene Morten og Mette og de tre døtre Katrine, Malene og Laura samlet er en uundværlig drivkraft.

Mikey Bruun Andersen fra Coding Pirates, der er en del af gamermiljøet, og Mikey Bruun Andersen er afdelingsleder for den største afdeling i Aarhus.

Bruno Dormann Frandsen, der er manden bag Aros Jagthornsskole. Han har selv spillet i 45 år og underviser på 30. år.

Anne Eggebrecht fra foreningen Skateducate, hvor hun træner piger i at stå på skateboard.

Rune Kløve Junge fra FDF Hjortshøj, hvor han er en del af kredsledelsen og laver et kæmpe arbejde.

De nominerede vil i tiden op til overrækkelsen blive portrætteret i Århus Stiftstidende, stiften.dk og på Aarhus Kommunes hjemmeside.

De fem blev fundet af en komité bestående af Kent Andreasen fra Vestjysk Bank, Michael Jaap fra Aarhus Kommune og Hans Petersen fra Århus Stiftstidende.

Den endelige vinder findes af en anden jury, der består af folk fra Idrætssamvirket Aarhus, Aarhus Ungdommens Fællesråd og Danmarks Biblioteksforening. Vestjysk Bank leverer 25.000 kroner til vinderen, og pengene går til den pågældendes klub. Prisen overrækkes af rådmand Rabih Azad-Ahmad.

Årets ildsjæl 2019

  • Prisen Årets ildsjæl uddeles for 11. gang.
  • Bag den står Aarhus Kommunes afdeling for Kultur og Borgerservice, Vestjysk Bank og Århus Stiftstidende.
  • Vinderen skal udføre frivilligt, ulønnet arbejde inden for området kultur og borgerservice.
  • Vinderen får 25.000 kroner af Vestjysk Bank. Pengene går til vinderens klub.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce