Annoncørbetalt indhold

Fem gode tips til, hvordan du tager gode billeder til din brugte bils salgsannonce

Annonce

Dette indhold er sponsoreret

Vil du gerne sælge din brugte bil, og vil du gerne gøre det hurtigt? Så er det vigtigt, at du har de bedste og klareste billeder til sin salgsannonce, så du kan tiltrække flere eventuelle købere, så du kan få bilen solgt og væk fra din indkørsel. Derfor får du i denne artikel fem gode råd til, hvordan du tager de bedste billeder af din nye bil, så du kan komme videre med at få din bil solgt. Vil du gerne læse mere omkring brugte biler, og hvordan du kommer af med din brugte bil, så kan du læse mere på https://bilhandel.dk/brugte-biler.

Den rene bil giver det bedste billede

Når du skal tage nye og flotte billeder af din bil, så den kan blive hurtigere solgt, så er det vigtigt, at du tager et smut forbi vaskehallen inden. Det er nemlig den flotte og rene bil, som sælger, og det er derfor den flotte og rene bil, som du skal tage billeder af til din annonce. Det er her specielt en god ide at sørge for, at både indersiden og ydersiden af bilen er ren, så du kan tage billede af begge dele, som du kan lægge på nettet. Det er også en god ide, hvis du samtidig rengør fælgene, da disse ofte bliver overset, men det kan skabe et helt nyt og smukt look for din bil, hvis du giver dem en tur med sæben.

Tag alle de små ting af bilen

Når du skal sælge din bil brugt, så er det vigtigt, at du fjerner alle de små ting. Det kan nemlig være de mindste ting, som får en køber til at rulle videre på hjemmesiden, så jo simplere og pænere du kan gøre din bil des bedre. Du skal derfor, hvis det er muligt, lægge din antenne ned eller tage den helt af, inden du tager billeder. Det er også vigtigt, at du fjerner eventuelle klistermærker, som du har sat på bilen, og at du fjerner eventuelle forskellige beklædningsgenstande, som du har sat på bilen. Når du fjerner disse elementer, så sikrer du dig, at køber kigger på din bil og får associationer til en ny og smuk bil, som de selv kan sætte deres eget præg på. Du fjerner altså de eventuelle spor, som der måtte være af dig for at kunne gøre plads til, at den eventuelle køber kan se sig selv med bilen.

Lyset skal være godt for at komme i mål

Skal du tage gode billeder af din bil, så skal du gøre det i godt lys. Der er mange forskellige måder at komme godt i mål med godt lys til billeder. Har du for eksempel adgang til en hal, hvor du har konstant kunstigt lys, som kan oplyse hele bilen, så vil dette være ideelt. Dog er det vigtigt, at lyset kommer så naturligt som muligt, og at lyset ikke kommer fra udelukkende et hjørne, da dette vil gøre den anden ende af bilen mørk. Vil du gerne tage billeder med naturligt lys, så er det en god ide at finde et godt sted at skyde nogle billeder. Dette kan for eksempel være i skoven eller foran en mark. Dette giver billederne et flot og naturligt look, og tager du billederne i smukt dagslys, så er du også sikker på, at lyset på billeder viser den bedste side af din brugte bil.

Fjern alle trælse elementer i baggrunden

Når du skal tage billeder af din bil, til hjemmesiden, så er det vigtigt, at du fjerner alle forstyrrende elementer i baggrunden af billedet. Dette betyder, at det er en god ide at fjerne alle cykler, som måtte ligge i indkørslen. Det betyder også, at hvis du ikke har kørt de sidste sten væk i traileren, som du flyttede fra baghaven i sidste uge, så er det en god ide, at du gør dette, inden du tager billedet. Flere forstyrrende elementer kan nemlig gøre, at billedet ikke står skarpt, hvilket kan have en effekt på, om du vil tiltrække flere potentielle købere eller ej.

Tag flere billeder, end du tror, at du har behov for

Når du skal sælge din bil på nettet, så er det vigtigt, at du giver et godt billede af den i første omgang, så køber ved, at hvad han eller hun går ind til, når de ringer til dig for at aftale et møde. Derfor kan du komme langt ved at have mange forskellige billeder af din bil. Dette gælder både for bilens inderside men også for bilens yderside. Jo mere køberen kan se fra nettet, jo større sandsynlighed er der for, at du som sælger kan komme hurtigt af med bilen til den rette pris. Vær derfor ikke bekymret for at tage for mange billeder, når du skal sælge din brugte bil.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.