Annonce
Kultur

Sting kommer til Horsens: Her er fem sange, du skal kende

I 2017 spillede Sting på Smukfest i Skanderborg. Arkivfoto: Morten Pape


Annonce

Horsens: Horsens & Friends har mandag føjet Sting til listen over navne, Horsens skal huse koncerter med i 2020.

Sting spiller i Lunden 23. juni med 2019-albummet ”My Songs” i bagagen. Dermed er der lagt op til hitparade, da albummet rummer genindspilninger af nogle musikerens bedste numre siden gennembruddet med The Police i 1970’erne.

Her er fem numre, man bør kende med den 68-årige musiker.

Kilde: Wikipedia

1: Roxanne

Sting skrev sangen, inspireret af synet af prostiuerede, der hang ud i området omkring et hotel i Paris, hvor The Police boede i 1977. Titlen er hentet fra navnet på en figur i stykket ”Cyrano de Bergerac”. Sangen blev udgivet som single i 1978.

2: Message In A Bottle

Sangen blev udgivet som første single fra albummet "Regatta de Blanc" i efteråret 1979 og blev The Polices første nummer et på singlehitlisten i Storbritannien. Sangen, der handler om ensomhed og fremmedgørelse, er blevet omtalt som et af Police-medlemmernes egne favoritnumre.

3: Englishman In New York

Stammer fra Stings andet soloalbum "Nothing Like The Sun" i 1987. Sangen handler angiveligt om homo-ikonet Quentin Crisp og hans rejse fra London til New York.

4: Every Breath You Take

Sangen blev udgivet i 1983 og betragtes som en af The Polices stærkeste signaturer på moderne pop og rock. Nummeret, som Sting skrev efter bruddet med sin kone, Frances Tomelty, i 1982 og begyndelsen på et nyt forhold, toppede i otte uger den amerikanske Billboard Hot 100-liste. Det vurderes at have indbragt Sting mellem en fjerde- og en tredjedel af alle de penge, han samlet set har tjent på sin musik.

5: If I Ever Lose My Faith In You

Fra Stings soloalbum "Ten Summoner's Tales" fra 1993. Sting har ikke defineret, hvem "You" er i sangen, der handler generelt om at miste troen på mennesker og institutioner: politikere, medier og teknologi, samtidig med, at han fortæller om en tro på, at verden kan blive bedre. Sting blev i 1994 belønnet med en grammy for sangen med prisen "Best pop vocal performance".

Annonce
Annonce
AGF

Alt udsolgt: Billetterne revet væk

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Medarbejder på Kongsgården: Jeg sover ikke om natten og er tæt på at tude

Aarhus

Borgmester bryder tavshed: Der skal flere penge til ældreplejen

Annonce