Annonce
Aarhus

Femte fængsling i knivstikkersag fra Handelsgymnasiet: 16-årig varetægtsfængslet for medvirken

Foto: Local Eyes.
En 16-årig dreng er blevet varetægtsfængslet frem til mandag. Han er sigtet for at have hjulpet fire gerningsmænd fra et overfald med at finde frem til deres offer.

AARHUS: Onsdag morgen blev femte mand i sagen om overfaldet på en 17-årig dreng ved Aarhus Handelsgymnasium fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus.

Drengen, som er 16 år, blev sigtet for at have medvirket til overfaldet ved at have udpeget offerets placering til de fire mænd - to på 18 og to på 19 år - som ifølge sigtelserne overfaldt den 17-årige med slag, peberspray og flere knivstik. Østjyllands Politi har tidligere fortalt, at der var tale om et internt opgør, og at det altså ikke var banderelateret. Da der var en del vidner til episoden, kunne politiet kort efter anholde de fire mænd i en bus.

Dørene blev lukket til grundlovsforhøret, da sigtelsen var blevet læst op, så der kom ikke mange flere detaljer frem om overfaldet. De øvrige sigtede i sagen har også nægtet at udtale sig.

Den 16-årige nægtede sig skyldig, men blev varetægtsfængslet frem til mandag, hvor de øvrige varetægtsfængsledes frist udløber. Han kærede kendelsen til landsretten.

Annonce
Foto: Local Eyes.
Foto: Local Eyes.
Foto: Local Eyes.
Foto: Local Eyes.
Foto: Local Eyes.
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce