Annonce
Kultur

Fernisering: Drip paint hos Galleri Kvist

Susanne Krebs udstiller et udvalg af sine populære drip paint billeder ved udstillingen hos Kvist Galleri & Interiør. PR-foto
Susanne Krebs udstiller drip paint og tørpastel - fernisering torsdag 7. november.

Horsens: Torsdag 7. november er der fernisering hos Kvist Galleri & Interiør på en udstilling af Susanne Krebs. Kunstneren udstiller et udvalg af sine populære drip paint billeder, som er portrætmotiver malet med flydende akrylmaling på kraftigt gråt karton. Desuden abstrakte landskabsbilleder malet med tørpastel på karton.

Susanne Krebs er inspireret af naturen, dens forunderlige farver og former. Ligesom hun er inspireret af menneskets natur, og dets forskellige sindsstemninger. Fortælling og fantasi er altid på spil i kunstnerens koloristiske og sort/hvide værker.

Man kan også se nogle af Susanne Krebs' værker på vin- og kaffebar Olivias og i menighedshuset ved Vor Frelsers Kirke, ligesom hun for nylig udstillede på café La Vie. Susanne Krebs er bosat i Hovedgård og holder af at udstille sine værker lokalt.

Ferniseringen er hos Kvist Galleri & Interiør 7. november kl. 18-20.30. Kunstneren vil være til stede kl. 19-20.30. Udstillingen varer foreløbig året ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce