Annonce
Aarhus

Fest, opera, og mad i verdensklasse på toppen af Aros

Ann-Mette Elten leverer en del af den musikalske underholdning, når Stiften inviterer til fødselsdagsfest i Aros lørdag 14. september.
Stadig få billetter til Stiftens store jubilæumsfest, hvor Wassim Hallal vil levere maden og Anne Mette Elten vil give prøver på sine evner som operasanger
Annonce

Aarhus: En aften med mad, vin og underholdning i absolut verdensklasse serveret i nogle rammer, som formentlig aldrig gentager sig.

Sådan lyder det tilbud, som Århus Stiftstidende præsenterer sine læsere for lørdag 14. september.

- Man kan virkelig tale om, at vi giver læserne muligheden for en "once in a life-time oplevelse". Det bliver mad og underholdning på absolut topniveau, og i anledning af vores 225-års fødselsdag gør vi det til en helt særlig pris, siger Århus Stiftstidendes chefredaktør, Jan Schouby.

Til at fejre den runde dag har avisen fået lov at låne regnbuen på toppen af Aros, og den vil blive omdrejningspunktet for aftenens arrangement.

Aftenen indledes i selve regnbuen med et glas champagne og snacks leveret af stjernekokken Wassim Hallal. Her kan man nyde solnedgangen over byens tage, inden nogle verdens bedste dansere med Peter og Kristina Stokkebroe i spidsen leverer et forrygende danseshow.

- Herefter trækker vi ned i selve museet, hvor middagen skal nydes på forskellige steder på femte sal. Det bliver en helt speciel oplevelse at nyde Wassim Hallals fantastiske mad i de omgivelser. Og Wassim Hallal har lovet at kreere fire fantastiske retter i anledning af fødselsdagen, og hertil har han nøje udvalgt vine, der passer til maden, siger Jan Schouby.

Annonce

Opera fra Elten

I en pause mellem retterne vil Anne Mette Elten dukke op og give et par prøver på sine fantastiske sangevner.

Anne Mette Elten var i mange år mest kendt som en del gruppen PS12, der blandt andet havde et kæmpe hit med sangen "Hjem til Århus", men i de senere år er hun for alvor slået igennem som opera-sanger. I øjeblikket rejser Anne Mette Elten således rundt sammen med den engelske volakgruppe Blake på tournen Perfect Harmonies - A clasical Journey. Og det er et par numre herfra, som Anne Mette Elten vil synge.

Efter middagen vil der igen være mulighed for at nyde udsigten over Aarhus’ tage, inden vi slutter aftenen med et afterparty, hvor en DJ vil spille op til dans, og der vil være mulighed for at få forskellige drinks.

Prisen for denne storslåede aften er bare 1.299 kroner pr person. Billetterne kan købes på stiften.dk/fordele.

https://avisfordele.dk/aarhus-stiftstidende/events/vin-mad/fest-paa-toppen-af-aros/c-34/c-303/p-9759

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

Aarhus

Nye tal: Fortsat højt smittetryk i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce