Annonce
Kultur

Festival i Gylling betaler trods aflysning

Overskuddet fra donationer og billetsalg har arrangørerne bag Hads Herred Rocker sendt videre til de bands og teknikere, der er blevet ramt af, at koncerten er aflyst.
Hads Herred Rockfestival, som skulle have fundet sted 22. maj, men er udsat til næste år. Man kan dog godt støtte festivalen alligevel.

Gyling: 22. maj skulle der have været tung rock på sportspladsen i Gylling til Hads Herred Rockfestival. På grund af corona-krisen har festivalens arrangører været nødt til at aflyse, men der kommer rock til næste år, lover arrangørerne, som også har en god nyhed mere – bands og teknikere får nemlig et lille plaster på såret.

- Fra dels billetkøbere, dels Århus Metal Forening, har vi alt-i-alt fået doneret over 10.000 kroner til at dække de udgifter, vi havde haft op til aflysningen af Hads Herred Rockfestival 2020, skriver arrangørerne på Facebooksiden Metal i Forsamlingshuset.

Det beløb overskrider dog størrelsen af de faktiske udgifter.

- Derfor har vi fra festivalarrangørernes side besluttet, at vi giver de overskydende penge videre til de teknikere og musikere, der skulle have arbejdet og spillet til festivalen, lyder det fra de taknemlige arrangører.

Det betyder, at hvert af de ti bands, som skulle have spillet, får 500 kroner som en lille kompensation for aflysningen - og hver hyret tekniker (lyd/lys/afvikler) er tilbudt 900 kroner som et plaster på såret i en svær tid.

- Det er ikke formuer, men det er så meget, som vi har råd til at give, skriver festivalen på sin facebook-side.

Ifølge en af arrangørerne bag Hads Herred Rockfestival, Thorbjørn Forsberg, er der allerede aftaler på plads med syv af de ti bands, som skulle have optrådt på årets festival, så de kommer igen næste år, når festivalen løber af stabelen 14. maj.

Skulle man have lyst til at støtte festivalen – og foreningen bag, Metal i Forsamlingshuset – så kan det gøres ved at købe noget af det merchandise, der bliver lavet i anledning af aflysningen. Det kan bestilles frem til 26. april via Metal i Forsamlingshusets facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Tog på Odderbanen springer stationer over – og det bliver de ved med et stykke tid endnu

Annonce