Annonce
Østjylland

Fighter Claus Lund holder fightertalen ved årets Stafet for Livet

Claus Lund fra Ryomgaard holder årets fighter-tale ved Stafet for Livet i Byparken i Rønde den 1. og 2. september. Privatfoto

Rønde: Når formand for Stafet for Livet Syddjurs, Dan E. Föh, den 1. september har holdt åbningstalen i Byparken i Rønde, bliver mikrofonen overladt til fighter Claus Lund, Ryomgaard.

- En traditionsrig tale, som tit er blevet holdt af en kendt person. Men denne gang har vi i Styregruppen valgt at talen skal holdes af en lokal person, som har kæmpet mod kræften og tilsyneladende overvundet sygdommen, fortæller Dan E. Föh i en pressemeddelelse.

Claus Lund var erklæret uhelbredelig syg, men så får han tidligere i år besked om, at tumoren er skrumpet så meget, at man kan operere. Efter fire uger på hospitalet og kæmpeoperationer er han erklæret næsten kræftfri. Claus har været begejstret for at deltage i Stafet for Livet tidligere. Det sammen med begejstring for operationen gør, at han glæder sig til at holde årets fightertale.

Vi arbejder jo i stafetten for at samle penge ind til oplysning, forskning og patientstøtte. Så vi er glade for, at Claus Lund i år er vores fightertaler, siger Dan E. Föh.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Annonce