Annonce
Østjylland

Fik sur smiley for ikke at vise sur smiley: - Det lærer man af, for selvfølgelig skal reglerne holdes

Som det fremgår af rapporten, er den seneste sure smiley et resultat af, at den tidligere rapport ikke er blevet ophængt hos Saigon Box. Hele kontrolrapporten kan læses på Fødevarestyrelsens hjemmeside.
Den vietnamesiske restaurant Saigon Box i Grenaa har fået en sur smiley for ikke at hænge seneste kontrolrapport op, og ifølge ejer Duy Minh Nguyen er det en ærgerlig smiley at få, men også en, han har lært af.

Grenaa: - Det er brandærgerligt.

Sådan siger Duy Minh Nguyen, der ejer Saigon Box i Grenaa, efter en kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen kaster endnu en sur smiley af sig og en bøde på 2.000 kr., fordi den tidligere rapport ikke er blevet hængt synligt op i restauranten.

I 2021s foreløbigt fire udførte kontrolbesøg hos Saigon Box har restauranten fået to glade og to sure smileyer – den sidste på baggrund af manglende skiltning med august-besøgets påtale.

Annonce

Her noterer Fødevarestyrelsens tilsynsførende, at der opbevares emballage på gulvet i lageret, men ifølge Duy Minh Nguyen har han forsøgt at forklare den tilsynsførende, at der var tale om kasseret emballage, der ikke blev brugt, fordi det var et fejlkøb.

Samtidig viser kontrolrapporten, at et køleskab og en opvaskemaskine var gået i stykker, og at apparaterne – på trods af ikke at være i brug – skulle fjernes fra køkkenet.

Duy Minh Nguyen forklarer, at han havde papir fra leverandøren på, at de ville lave service og udskifte de ødelagte hvidevarer to dage efter kontrolbesøget, men lige lidt hjalp det ifølge virksomhedsejeren.

- Det er kun de ting, der er sket. Alt maden og alt det andet er i orden. Jeg har prøvet at ringe til hende (den tilsynsførende, red.) og forklare det, men hun holder fast på, at hun har ret. Hun er skrap, og hun tror ikke på det med emballagen, siger han.

Ejer flere virksomheder

Det frustrerende forløb forklarer også den seneste sure smiley, siger Duy Minh Nguyen. Fordi han ikke føler sig hørt, tager han kontrolrapporter og materiale med hjem for at skrive en klage, og det er i mellemtiden her, at Fødevarestyrelsen kommer på opfølgende besøg og konstaterer en manglende smiley.

- Det lærer man af, at reglerne selvfølgelig skal overholdes. Hvis det er sådan, reglerne er, så skal vi selvfølgelig også følge dem, siger Duy Minh Nguyen.

Han har nu droppet at klage over rapporterne og vil i stedet fokusere på at se fremad. Ikke mindst fordi han har rigeligt travlt – både med restauranten, men også i det montør-service-firma, han har startet.

- Det er rigtigt, jeg hang ikke den kontrolrapport op. Det var uheldigt for os, at sådan noget er sket, men sket er sket, siger han.

Annonce
Aarhus

Tag kandidattesten her

Aarhus For abonnenter

Her vil byrådet skabe vild natur: Men hov - naturen her er allerede vild

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Annonce
Annonce
Annonce
Byudvikling

Mads var en af de første, der flyttede til Nye: - Ringede man efter en taxa, ringede de tilbage og var sure - ingen GPS kunne finde os

Norddjurs For abonnenter

Lige lovlig liberal: Østjysk LA-formand snød statskassen for 500.000 kroner

Sport

Aarhus United smed solid føring på få minutter: - Nu laver vi kun en lille overraskelse ved at tage et point

Aarhus

Kendt fiskehandel får sur smiley for rengøring: - Det gør kraftedeme ondt

Aarhus

Ugens corona-tal: Smitten stiger på landsplan, men Aarhus ligger stadig lavt

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Er det her Østjyllands næste Michelin-stjerne? Derfor er svaret lige nu, nej

Østjylland For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Norddjurs

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Værs'go, nu kan du købe din nye bolig: Skåde-villa sætter prisrekord i Aarhus

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Aarhus

Menneskelort flyder fortsat i Riis Skov: Nu vil kommunen sætte endnu større skilte op for at stoppe skovskidning

Aarhus For abonnenter

Brandmand ramt af kræft og blodpropper: - Det er ufatteligt, at jeg ikke kan blive undersøgt for PFOS-forgiftning

Sport

For to år siden blev Thor erklæret håndboldinvalid: I dag er han stamspiller i Skanderborg Aarhus

Annonce