Annonce
Kultur For abonnenter

Filmanmeldelse: Nikolaj Coster-Waldau i iskoldt thrillergys

I Jonas Alexander Arnbys stemningsfulde og ildevarslende thrillergys "Selvmordsturisten" møder vi den kræftsyge forsikringsagent Max Isaksen (Nikolaj Coster-Waldau), der efter flere mislykkede selvmordsforsøg er havnet hos Aurora. En sektlignende organisation, som tilbyder meditation, medicinering og aktiv dødshjælp. Og bagefter kan du selv vælge, hvad der skal ske med kroppen. Aurora anbefaler bæredygtig frysetørring. Pressefoto
Er din sidste vilje overhovedet din egen? Jonas Alexander Arnbys snigende og urovækkende thriller sætter spørgsmålstegn ved aktiv dødshjælp, men lever i kraft af et hjerte, der banker stort og talentfuldt for spændings- og gysergenren.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Alle tiders jul med pressefotograferne

Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Aarhus

Efter 15 timer: Stadig ingen spor af forældre til efterladte småbørn

Annonce