Annonce
Indland

Filminstruktør vil i byråd: Kæmper for vejbump på egen vej

Tomas Villum Jensen trænger til luftforandring og vil kæmpe for at få dæmpet hastigheden, hvor han bor.

Skuespiller og filminstruktør Tomas Villum Jensen stiller op for Liberal Alliance ved det kommende kommunalvalg.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg har valgt at stille op til byrådsvalget, fordi Fredensborg Kommune trænger til luftforandring, siger Tomas Villum Jensen.

Torsdag aften holdt partiet opstillingsmøde, og medlemmerne stemte filminstruktøren ind på en 7.-plads på partiets liste.

I dag har Liberal Alliance tre medlemmer af byrådet i Fredensborg.

Tomas Villum Jensen spillede med i "Drengene fra Sankt Petri" og fik sit gennembrud som instruktør med filmen "Kærlighed ved første hik". Senest har han instrueret filmen Player, og han er gift med sangerinden Maria Montell.

I flere år har han kæmpet for at få dæmpet hastigheden på Kellerisvej, hvor parret bor.

Han ser sagen som udtryk for, at byrådet på mange punkter er for lang tid om at handle og håndtere udfordringer og visioner.

- I 1971 kom den første henvendelse vedrørende Kellerisvej, og intet er sket. I 2008 pløjede en landmand Kirkestien op, efter at den har ligget der i 300 år, og intet er sket.

- Hvor er visionen, hvor er de store linjer. Fredensborg Kommune skylder 830 millioner kroner væk og er den mest forgældede kommune i Danmark. Kan vi være det bekendt, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

AGF

AGFs cheftræner efter 3-1-sejr i Midtjylland: - Jeg er sindssygt stolt

Annonce