Annonce
Aarhus

Filmklassikere og symfonier for fuld skrue: Aarhus Symfoniorkester og Troldspejlet tæt på at melde udsolgt

Jakob Stegelmann og Aarhus Symfoniorkester bringer værker fra film og computerverden til live, når de fra torsdag til lørdag spiller i Musikhuset sammen med metalbandet Defecto. Foto/Grafik: Musikhuset Aarhus/Aarhus Symfoniorkester
Torsdag, fredag og lørdag kan man høre nogle af de mest berømte værker fra film og computerspilsverden i Musikhuset.
Annonce

AARHUS: Der bliver fuld tryk på nørderiet i Musikhuset de kommende tre dage, når Troldspejlet og Aarhus Symfoniorkester tager over i den store sal og hylder den bedste musik fra computerspillenes og filmens verden i "Troldspejlet in Symphony".

Det symfoniske bliver endda forenet med det hårdtslående elektriske, når det danske metalband Defecto akkompagnerer udvalgte værker i løbet af aftenen.

En mulighed, bandet ser frem til i stor stil.

- Vores barndomsdrøm går i opfyldelse med dette show, når vi får lov til at spille rockmusik sammen med et stort symfoniorkester. Det er ikke opvarmningstjans. Vi spiller en rigtig koncert med et symfoniorkester, hvor vi skal værker fra berømte film og computerspil, som vi alle sammen elsker, skriver Defecto på sin Facebook-profil.


Vores barndomsdrøm går i opfyldelse med dette show, når vi får lov til at spille rockmusik sammen med et stort symfoniorkester.

Defecto


Blandt de udvalgte computerspil finder man Street Fighter 2, Doom og et helt nyt dansk spil Forgotten, mens der også vil være musik fra Star Trek, Star Wars og Superman.

Defecto får også mulighed for at spille med musklerne i nogle af deres egne numre, da gruppen vil give en forsmag på deres kommende plade "Duality", som bliver udgivet 23. oktober.

Jakob Stegelmann og Troldspejlet har tidligere lavet et lignende arrangement med stor succes på metalfestivalen Copenhell.

Interessen for arrangementet i Aarhus er også overvældende. Fredag er allerede udsolgt, mens der meldes om få ledige pladser til torsdagens koncert. Lørdag ligner derfor bedste mulighed, hvis man vil se Aarhus Symfoniorkester, Troldspejlet og Defecto i fuld aktion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Beboere og medarbejdere smittet: Bofællesskab for handicappede hårdt ramt af coronaen

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Aarhus For abonnenter

Kiks i kommunikationen kan udløse konflikter: - Et plejehjem i Aarhus er på ingen måder et luksushotel

CORONAVIRUS

Live: Corona aflyser uddannelsesbesøg for tusindvis af elever

AGF

Skuffet David Nielsen efter nederlag: - Vi manglede kvalitet offensivt

AGF For abonnenter

Kampen kort: VAR, frispark og generel tumult dominerede i AGFs første sæson-nederlag

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Kun AGF-defensiven ragede en smule op søndag aften

Annonce