Annonce
Syddjurs

Fin sæson i Djurs Sommerland - trods regnen

Publikum har taget godt mod årets nyhed, kæmpegyngen "Tigeren", fortæller direktør Henrik B. Nielsen. Foto: Jens Thaysen
Direktør Henrik B. Nielsen kan berette om næsten lige så mange besøgende i år som sidste år.
Annonce

NIMTOFTE: Djurs Sommerland lukkede og slukkede for 2019 i søndags, efter hvad direktør Henrik B. Nielsen kalder 'en fin sæson'.

- Vi har haft lige knap så mange gæster som i 2018, men i betragtning af årets megen regn, holdt op mod det strålende sommervejr langt hen på efteråret i 2018, har vi haft en fuldt ud tilfredsstillende sæson, siger han.

Djurs Sommerland noterer sig i år for 780.000 gæster i løbet af sæsonen, hvilket kun er en smule lavere end 2018. Og Henrik B. Nielsen er også særdeles tilfreds med Djurs Sommerlands store finale: Forlystelsens store halloween-arrangement i efterårsferien.

- I løbet af ugen lukkede vi 93.000 gæster ind i parken - mod 97.000 sidste år - hvor vi vel at mærke nærmest stadig havde sommervejr, siger han.

- Vi har haft lige knap så mange gæster som i 2018, men i betragtning af årets megen regn, holdt op mod det strålende sommervejr langt hen på efteråret i 2018, har vi haft en fuldt ud tilfredsstillende sæson.

Henrik B. Nielsen, adm. direktør i Djurs Sommerland

Annonce

Tigeren mødte forventningerne

Djurs Sommerlands store satsning i 2019, Tigeren, levede også op til forventningerne. Den gigantiske gynge - gyro swing - rundede de 300.000 ture i løbet af sæsonen, hvilket er flere end forventet på forhånd.

- Vores gyro swing henvender sig primært til de lidt ældre børn og deres forældre. Og den markerede sig på højde med vores traditionelt mest populære attraktioner: Dragekongen, Juvelen og Piraten. En tur i gyngen tager dog lidt længere tid end de andre rides, så antallet er ture i Tigeren bliver nødvendigvis lidt mindre, siger han.

Henrik B. Nielsen vil også løfte lidt af sløret for, hvad gæster i Djurs Sommerland kan forvente sig af et besøg næste år, hvor det bliver de mindre børn, der kommer til at nyde godt af sommerlandets nyskabelse:

- Nyhederne i 2020 bliver først og fremmest i vores Bondegårdsland, ligesom vi vil investere i generelle opdateringer af Djurs Sommerland. Blandt andet vil vores gæster blive mødt af et helt nyt indgangsparti, siger direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

VM: Dagens kampe og tv

Annonce