Annonce
Debat

Finansloven: 17 linjer, der kommer mange til gavn

"Man har i de sidste år haft en forsøgsordning med gratis behandling til unge fra 18 til 20 år. Ordningen omfattede unge, som led af let til moderat depression eller angst. Der er rigtig gode erfaringer med forsøgsordningen, og den bliver nu permanent", skriver Lone Hindø. Arkivfoto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

DEBAT: Finansloven er et stort og omfattende papir. Ikke mindre end 3.604 sider. Det er et papir, som får stor betydning for mange mennesker landet over.

Inde i denne papirsamling gemmer der sig 17 linjer: "Forlængelse og udvidelse af tilbuddet om gratis psykologbehandling til 18-24-årige".


Jeg er virkelig glad for denne beslutning til fordel for unge med angst og mistrivsel. De 17 linjer vil komme mange til gavn.


Man har i de sidste år haft en forsøgsordning med gratis behandling til unge fra 18 til 20 år. Ordningen omfattede unge, som led af let til moderat depression eller angst.

Der er rigtig gode erfaringer med forsøgsordningen, og den bliver nu permanent. Samtidig ændrer man aldersgruppen, så det nu ikke slutter med de 20 år, men går op til 24 år.

Man gør også Headspace landsdækkende. Det er et vældig godt rådgivningstilbud, hvor unge kan komme og tale om de mange problemer, som man kan gå med.

Jeg er virkelig glad for denne beslutning til fordel for unge med angst og mistrivsel. De 17 linjer vil komme mange til gavn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Et år med corona: Restaurantejer, sognepræst, selvstændig og butiksindehaver gør status på året der gik

AGF

David Nielsen efter sejr som kulmination på utrolig uge: - Nogle troede, at hængelåsen var røget af for os

Danmark

Formand for landets intensivlæger: - Børn med corona kan blive efterårets store udfordring

Annonce