Annonce
Debat

Finanslovsforslag: Vi ønsker os en konservativ og stram udlændingepolitik

"I Aarhus skal man føle sig tryg. Derfor er det helt essentielt, vi strammer markant op på udlændingepolitikken. Kriminelle udlændinge skal udvises hurtigst muligt, og vi skal spole statsminister Mette Frederiksens lempelser på udlændingeområdet tilbage. Og så skal vi styrke trygheden i vores gadebillede ved at udvide vores politistyrke" skriver Marcus Knuth og Sebastian Kaimson. Arkivfoto: Axel Schütt

DEBAT:  I Folketinget har vi konservative netop fremlagt vores udspil til finanslov for 2021. Foruden at lette skatten for virksomheder og borgere, skabe 34.000 varige arbejdspladser og øge BNP med 36 milliarder kroner markerer vi klart og tydeligt, at der fortsat er behov for en konsekvent udlændingepolitik og investering i vores tryghed.

Aarhus har for nylig oplevet flere skudepisoder og øget bandekriminalitet. Det taler desværre ind i en kedelig tendens, som en nyere kriminalitetsstatistik sætter spot på.

Den beskriver, at indvandrere med ikke-vestlig baggrund er klart overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikken. Hver femte mand med ikke-vestlig baggrund, som er født i 1997, har overtrådt straffeloven, inden han er fyldt 21 år. Det er absolut uholdbart.

Annonce


Vores finanslovsforslag er heldigvis tilgængelig for alle – også statsministeren. Vi håber, at hun vil søge inspiration, så vi kan øge trygheden i Aarhus.


I Aarhus skal man føle sig tryg. Derfor er det helt essentielt, vi strammer markant op på udlændingepolitikken. Kriminelle udlændinge skal udvises hurtigst muligt, og vi skal spole statsminister Mette Frederiksens lempelser på udlændingeområdet tilbage. Og så skal vi styrke trygheden i vores gadebillede ved at udvide vores politistyrke. Det har vi indarbejdet i vores finanslovsforslag ved foreslå 300 flere betjente på landsplan.

I vores udspil til finanslov indgår også en af vores konservative mærkesager. Nemlig at kriminelle udlændinge aldrig skal kunne få dansk statsborgerskab. Lige nu kan kriminelle udlændinge med fængselsdomme på helt op mod et år stadig godt søge om dansk pas efter en årrække. Det er vi konservative lodret imod.

Vi har forsøgt at stramme op på loven i Folketinget, men desværre kunne vi ikke få opbakning fra Venstre og Socialdemokratiet. Nu prøver vi så igen at kæmpe for vores sag her i vores finanslovsudspil. For vores synspunkt er klokkeklart: Kriminalitet skal ikke belønnes med et dansk statsborgerskab.

En forudsætning for velfærdssamfundet er også, at vi alle bidrager. Derfor er det langt fra tilfredsstillende, at halvdelen af ikke-vestlige indvandrerkvinder er arbejdsløse. Vi konservative vil øge beskæftigelsen blandt indvandrere ved at stille langt hårdere krav. Vi vil eksempelvis hæve arbejdskravet fra 225 til 365 timer om året for at få kontanthjælp, og vi vil sænke niveauet på de sociale ydelser for at få folk i arbejde. Det er ikke et urimeligt krav, og det er det eneste rigtige signal at sende.

Vi ser frem til forhandlingerne med de andre partier om vores udspil til finanslov. Vores prioritet er at sikre tryghed, velfærd og sundhed for os danskere. Vores finanslovsforslag er heldigvis tilgængelig for alle – også statsministeren. Vi håber, at hun vil søge inspiration, så vi kan øge trygheden i Aarhus.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Tag bare hunden med selv om det er farligt: Minister afviser hundeforbud ved kvæg i nationalparkerne

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nu sker der noget: Kameraer i dødskryds på vej

Aarhus For abonnenter

Naboer om støj fra Botanisk Have: Nye regler blev brudt i weekenden

Aarhus

Frygter du den? Da Jerntæppet faldt, drog ulvene mod Jylland

Aarhus

Efter påkørsel af politibetjent: Sådan vil kommunen bremse vanvidskørsel på Silkeborgvej

Aarhus For abonnenter

Et hus, vi er stolte af. Nej! En voldtægt af byens skyline: Danmarks højeste skyskraber vedtaget efter ilter debat

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat

Kronik: Malteserordenen - hvem er det?

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Aarhus

21 teststeder i Region Midtjylland lukker i løbet af de kommende tre uger - se her hvilke

Indland

4000 tilskuere ved fodboldkamp opfordres til coronatest

Kultur

Største koncert-satsning i flere år: Sir Elton siger farvel i Horsens

Danmark For abonnenter

Efter 15 år i søgelyset: Berygtet omskæringslæge er sat ud af spil

Aarhus

Farvel til mundbindet: Halvanden uge efter er corona-tallene stadig i bund

Annonce